INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Antrenorul lui Alex Pașcanu face valuri în Spania cu declarația sexistă făcută după meciul cu Mirandes: „Golul e ca fetele în discotecă”

Miguel Angel Ramirez (foto: Imago)
Miguel Angel Ramirez (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 15:35 / Actualizat luni, 21 august 2023 16:14

Miguel Ángel Ramírez (38 de ani) a stârnit un nou scandal în Spania. Tehnicianul lui Sporting Gijon a făcut o remarcă nepotrivită: „Cu cât te apropii mai mult să înscrii cu atât fuge golul de tine. Dacă nu mai faci o obsesie din asta este ca și cum ai ignora fetele și aștepți să te agațe ele”.

În plin scandal apărut după sărutul dintre președintele RFEF, Luis Rubiales, și Jennifer Hermoso, câștigătoare cu naționala feminină a titlului mondial la Sydney (1-0 cu Anglia), a apărut un altul, de data asta cu tentă sexistă. 

Răzvan Lucescu face istorie la PAOK! Victoria cu Asteras i-a adus un record uluitor
GRECIA
Răzvan Lucescu face istorie la PAOK! Victoria cu Asteras i-a adus un record uluitor

Antrenorul lui Alexandru Pașcanu de la Sporting Gijon a ieșit după victoria cu Mirandes (3-0) din liga secundă cu o declarație care a stârnit multe comentarii critice: "Golul e exact ca fetele în discotecă. Cu cât te apropii mai mult să înscrii cu atât fuge și golul de tine", a spus Miguel Ángel Ramírez, fostul tehnician al lui Charlotte FC, citat de agenția Relevo.

Miguel Angel Ramirez: „Să nu faci o obsesie din gol”

Ramirez s-a referit și la triumful naționalei feminine la CM 2023 și a spus că titlul mondial câștigat este un cadou care va inspira și va incita numeroase fete să joace fotbal". 

Miguel Angel a revenit apoi, în conferința de presă, la tema golului: "Dacă nu mai faci o obsesie din asta este ca și cum ai ignora fetele și aștepți să te agațe ele în discotecă. Reapare pe neașteptate și iar apare". 

Pe rețele de socializare s-au încins postările și criticile la adresa antrenorului spaniol. Și în sala de conferință jurnaliștii s-au revoltat și l-au rugat să retragă aceste declarații. 

Ramírez și-a început cariera de antrenor în 2004 la juniorii lui Las Palmas și a mai activat în Brazilia, la Independiente și Internacional, înaintea revenirii în Spania.

Sărutul, ca formă de violență sexuală

Declarațiile sale sexiste au fost preluate imediat de posturile de radio și televiziune și subiectul s-a viralizat pe rețelele de socializare, unde a făcut concurență lui Luis Rubiales, pe care l-a atacat și Irene Montero, ministrul Egalității din Spania:

„Acel sărut fără acordul celeilalte părți e o formă de violență sexuală, pe care femeile o suportă zilnic și până acum a fost invizibilă. Este o datorie a societății să există un consens. Doar Da este un Da".

Citește și alte articole:

Silkeborg și Nordsjaelland, formațiile care bătut-o pe FCSB în Conference League, s-au înfruntat în meci direct » Rezultat neașteptat
DANEMARCA
Silkeborg și Nordsjaelland, formațiile care bătut-o pe FCSB în Conference League, s-au înfruntat în meci direct » Rezultat neașteptat
Decisiv la debutul în Serie A, Rareș Burnete are deja o ofertă concretă » Clubul unde ar putea juca titular
ITALIA
Decisiv la debutul în Serie A, Rareș Burnete are deja o ofertă concretă » Clubul unde ar putea juca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  21 August 2023, 18:57

De aia Miculescu va ramane virgin.

contrabas3
contrabas3  •  21 August 2023, 18:33

Ce amuzant e Miguel Ángel!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează