INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Antrenorul lui Bayern, atacat dur de impresarul lui Gotze: ”Guardiola l-a distrus pe Mario!”

Gotze, în alb, a fost a doua opțiune a lui Guardiola în 2013. Pep și-l dorea pe Neymar, dar Barcelona s-a mișcat mai repede
Gotze, în alb, a fost a doua opțiune a lui Guardiola în 2013. Pep și-l dorea pe Neymar, dar Barcelona s-a mișcat mai repede

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 00:00

Struth i-a atacat și pe conducătorii bavarezilor, de la care aștepta ”să-l susțină pe Mario, să-i fie alături. Dar n-au făcut-o”.

Pep Guardiola se află în fața primului conflict deschis cu un jucător în doi ani de cînd e la Bayern. Numele nemulțumitului: Mario Gotze. Campionul mondial din 2014 n-a avut curajul să-i spună între patru ochi ce are pe suflet. Dar impresarul său, Volker Struth, n-a ratat ocazia și l-a atacat dur într-un interviu acordat tabloidului Bild.

"Guardiola l-a distrus pe Gotze!", s-a plîns Struth, care-i reproșează tehnicianului catalan că nu i-a acordat mijlocașului în vîrstă de 23 de ani "suficientă încredere. Am fost șocat să văd că nu l-a titularizat în semifinalele Cupei Germaniei, cu Borussia Dortmund, și nici în Ligă, contra Barcelonei. Mario e bun doar la meciurile fără prea mare importanţă".

Struth nu i-a menajat nici pe actualii conducători ai clubului: "M-aș fi așteptat ca ei să-l susțină pe Gotze, să-i fie alături. Dar n-au făcut-o. Bayern are nevoie de-o figură gen Uli Honess. Se simte absența fostului președinte".

Pleacă la Arsenal?

Este posibil ca prin atacurile la adresa lui Guardiola și a conducerii, Volker Struth să forțeze o ruptură între club și Gotze. Imediat după ce interviul impresarului a apărut în Bild, Arsenal și-a exprimat interesul pentru achiziționarea mijlocașului german.

Laporta: "Pep? Putem discuta"

Intrat în ultimul an de contract cu Bayern, Guardiola ar putea reveni la Barcelona dacă Joan Laporta se întoarce în fruntea clubului. "Putem discuta, dar în 2016. Sezonul viitor, antrenor va fi Luis Enrique", a spus Laporta, care candidează împotriva actualului președinte, Bartomeu, la alegerile din 18 iulie.

37.000.000 €a dat Bayern în 2013 pentru a-l lua pe Gotze de la Dortmund

14e numărul partidelor, din 32 bifate în Bundesliga 2014-2015, pe care Gotze le-a jucat integral

9goluri și 4 pase decisive a reușit mijlocașul de 23 de ani în cursul campionatului trecut

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează