INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - REAL MADRID 2-3

Antrenorul lui Betis protestează: „Penalty, eliminare, VAR și Real Madrid împreună înseamnă prea mult”

Manuel Pellegrini și jucătorii săi s-au plâns că arbitrul De Burgos a luat toate deciziile polemice în favoarea Foto: Guliver/GettyImages
Manuel Pellegrini și jucătorii săi s-au plâns că arbitrul De Burgos a luat toate deciziile polemice în favoarea Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 10:42 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 10:42

Manuel Pellegrini și jucătorii săi s-au plâns că arbitrul De Burgos a luat toate deciziile polemice în favoarea campioanei Real Madrid, scor 2-3. ”Nu poți lupta cu unele lucruri care se întâmplă pe teren”, a spus și fundașul Mandi.

Prima victorie a Madridui în acest sezon. Și încă una cu mult VAR. Pentru Real, Video Assistant Referee este cel mai bun aliat.

Condusă la pauză de Betis (1-2), campioana a răsturnat scorul în repriza a doua, trei decizii ajutând echipa lui Zidane să câștige la Sevilla.

  • Minutul 48: 2-2, autogol Emerson, chiar de lângă Benzema. Liniile trasate îl țineau în joc pe atacantul francez;
  • Minutul 67: același Emerson a fost eliminat, pentru fault în poziție de ultim apărător la Jovici. Inițial, asistentul a semnalizat ofsaid; VAR a corectat decizia, iar "centralul" De Burgos i-a dat "roșu" lui Emerson după ce a revăzut faza pe monitor;
  • Minutul 82: penalty la Bartra, care a făcut henț după un duel cu Borja Mayoral. Arbitrul a văzut 11 metri, deși Bartra susținea că a fost împins de Borja. Lovitură de pedeapsă transformată de Sergio Ramos pentru trei puncte.

Decizii dificil de acceptat de antrenorul lui Betis. "Penalty, eliminare, VAR și Real Madrid împreună înseamnă prea mult. Când îți sunt toate potrivnice, e greu să reziști", s-a plâns Manuel Pellegrini. "Îmi place VAR, doar că, uneori, joacă numai contra noastră".

La zona mixtă, Mandi, marcatorul primului gol alb-verde, a sugerat și el că madrilenii sunt ajutați: "Nu poți lupta cu unele lucruri care se întâmplă pe teren".

Pe Twitter, Carles Puyol comenta ironic: "Trebuie să jucăm foarte bine dacă vrem să câștigăm". Fostul mare căpitan al Barcelonei a pornit războiul "Clasico". 

100 de victoriiare Zinedine Zidane în LaLiga (147 de meciuri), al doilea antrenor din istoria lui Real cu cele mai multe succese în campionat (după Miguel Muñoz, 257)

24 de penaltyuriconsecutive a transformat Sergio Ramos, care a înscris astfel în al 17-lea sezon la rând de campionat (depășit doar de Agustín Gainse, Atlético, 19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona a câștigat bătălia cu Bayern pentru următorul Dani Alves!

„Galacticii” tremură în noul sezon! Meci nebun cu 5 goluri și un „roșu” » Totul s-a decis după un penalty în minutul 82

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
anti_sistem
anti_sistem  •  27 Septembrie 2020, 12:27

Incredibil ce hoti sunt astia de la real..

cry_67
cry_67  •  27 Septembrie 2020, 12:21

crealVARhalaMadrid este cea mai ajutata echipa de fotbal DIN ISTORIE cand vine vorba de fluierasi!! este inadmisibil asa ceva!!!! Juve, Bayern, Ajax, PSG, Atletico.. toate furate pe rand 3 ani la rand de fluierasi si le-au bagat in visterie tri titluri de capioni ai eurpopei, PE NEDREPT, acestor ciume nenorocite ale forbalului!!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  27 Septembrie 2020, 12:10

Ce VAR?Pai arbitri judecatori de la VAR nu sunt tot arbitri?Adica influentabili?Tin cu Real Madrid de cand aveam 14 ani!Dar ce am vazut in acest meci a fost jenant!La autogol, fundasul lui Betis era presat de un adversar care era in of side de un metru!Iar la penalty, mingea a atins mana jucatorului lui Betis cand era in cadere,impins de jucatorul lui Real!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează