INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND - AS MONACO, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Antrenorul lui Dortmund, un pachet de nervi după eșecul usturător cu Bayern » Doi fotbaliști au intrat în vizorul tehnicianului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 13:22

Eşecul de la Munchen, 1-4 cu Bayern, sau mai degrabă proporţiile acestuia, au tensionat atmosfera la Dortmund înaintea "sfertului" cu Monaco.

Antrenorul Thomas Tuchel l-a băgat mai întâi în şedinţă pe Ousmane Dembele, reproşându-i greşeala de la "directa" lui Lewandowski.

Internaţionalul francez de 19 ani, parte din zid, s-a lăsat în jos, iar balonul expediat de polonez i-a şuierat pe deasupra capului, oprindu-se în poartă (2-0).

Apoi, Tuchel l-a chemat la ordine pe Emre Mor. La antrenamentul de duminică, antrenorul de fitness i-a dat o serie de exerciţii suplimentare, dar danezul de origine turcă a comentat.

"Tacă-ţi gura! Tacă-ţi gura!", s-a răstit la el tehnicianul Borussiei, căruia doar Reus i-a descreţit întrucâtva fruntea. Atacantul e refăcut şi mâine seară ar putea fi marea surpriză a Borussiei pentru monegasci.

  • Partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dintre Borussia Dortmund și AS Monaco, va avea loc mâine, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Dolce Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează