INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antrenorul lui Drăgușin avertizează: „E un profesionist exemplar, dar zvonurile despre transfer nu-i fac bine”

Radu Drăgușin, mai rapid decât Marcus Thuram la Genoa - Inter 1-1
Radu Drăgușin, mai rapid decât Marcus Thuram la Genoa - Inter 1-1

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 17:10 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 17:54

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul lui Genoa, a fost lăudat de Alberto Gilardino, înaintea jocului cu Bologna: „Radu este un model pe lângă că e un băiat cu o mare disciplină sportivă. Am încredere în el și atâta vreme cât îmbracă tricoul rossoblu trebuie să dea 110%”.

Alberto Gilardino îl poate pierde pe unul dintre oamenii de bază în acest mercato de iarnă, însă asta nu-l împiedică să-l elogieze pe Radu Drăgușin. Antrenorul lui Genoa a răspuns provocărilor făcute de ziariști la conferința de presă de astăzi și l-a caracterizat pe fundașul român: 

S-a aflat salariul pe care îl va primi Radu Drăgușin la Londra + Când s-ar face transferul
STRANIERI
S-a aflat salariul pe care îl va primi Radu Drăgușin la Londra + Când s-ar face transferul

„Radu este un profesionist exemplar, este un model, pe lângă că e un băiat cu o mare disciplină sportivă. Am încredere în el și atâta vreme cât îmbracă tricoul rossoblu trebuie să dea 110%. Totuși, toate zvonurile și discuțiile despre transfer nu-i fac deloc bine".

Alberto Gilardino, antrenor Genoa: „Îmi doresc să nu plece nimeni în ianuarie”

Fostul mare atacant n-a făcut rabat de la complimente și și-a lăudat elevii, indirect și pe Drăgușin: „Știu că până vor pleca de-aici vor evolua cu mare demnitate și ardoare totală. 

Și eu sunt convins de asta pentru că îi văd zilnic cum se pregătesc. Desigur că îmi doresc să nu se transfere nimeni, pentru că mercato are multe variabile și se poate întâmpla orice".

Florin Manea: „A băut un pahar cu apă și s-a dus la culcare”

Și agentul său, Florin Manea, îi face un portret atractiv și a dezvăluit mai multe lucruri din initimatea „tricolorului": "După meciul contra lui Napoli, în care a făcut un joc mare avându-l adversar pe Osimhen, am mers împreună acasă la el să bem o bere. Dar a preferat apa și s-a dus direct la culcare, m-a lăsat singur. 

Muncește foarte mult pentru a-și îmbunătăți jocul cu piciorul stâng, astfel încât să poată juca în orice poziție defensivă. Nu se descurcă rău când are mingea, încearcă să joace simplu, doar că e nevoie să câștige experiență, lucru normal la vârsta lui".

23de milioane de euro este oferta făcută de Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin, cu 7 milioane mai mică decât pretențiile celor de la Genoa

Se întoarce în Italia și merge vineri să discute cu Genoa

Manea a mai anunțat că vineri se întoarce în Italia și va asista la meciul Bologna - Genoa. „Radu are un mare caracter, este cu adevărat spectaculos, niciodată nu am mai cunoscut un fotbalist mai modest și mai serios și din acest motiv sunt convins că va ajunge în top. 

Este un spectacol să lucrezi cu el. Este înalt, rapid și puternic, iar după fiecare antrenament rămâne să exerseze pentru a-și îmbunătăți tehnica", a spus impresarul într-un interviu acordat la CalcioNapoli24.

VIDEO EXCLUSIV Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

Citește și

Antrenorul Gironei ar putea face un salt mare în carieră » Îl vrea un club important din Premier League!
ANGLIA
Antrenorul Gironei ar putea face un salt mare în carieră » Îl vrea un club important din Premier League!
Atac în plin! Concediat de CFR Cluj, Konoplyanka acuză: „Le-am zis: «Dacă îl mai țineți pe Mandorlini, eu nu mai am ce căuta acolo!»”
CFR CLUJ
Atac în plin! Concediat de CFR Cluj, Konoplyanka acuză: „Le-am zis: «Dacă îl mai țineți pe Mandorlini, eu nu mai am ce căuta acolo!»”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează