INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - LAZIO 2-0

Antrenorul lui Juventus sare în apărarea lui Ronaldo după 180 de minute fără gol: "E un tip inteligent și a înțeles asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 12:11

Antrenorul Massimiliano Allegri îi ia presiunea de pe umeri lui Cristiano Ronaldo, rămas pe sec și sâmbătă, în victoria 2-0 cu Lazio: ”E un tip inteligent și a înțeles că Serie A este complet diferită față de campionatul spaniol. A muncit bine în apărare”. 

Tifosii campioanei s-au îmbulzit sâmbătă pe Allianz Arena să-l vadă pe viu pe cel care i-a făcut să-l aplaude în picioare după celebra "foarfecă" din Ligă. Numai că Ronaldo nu poate marca atât de ușor și repede ca la Real și a ajuns deja la 180 de minute fără gol.

Portarul Strakosha și imprecizia lui l-au lăsat din nou pe sec. Totuși, Massimiliano Allegri i-a sărit în apărare, chiar l-a lăudat pentru cum se pune în serviciul lui Juventus.

"A prins ADN-ul lui Juventus"

"Cristiano este cu noi numai de 15 zile. A muncit bine pe faza defensivă și a dovedit că este un tip inteligent. A priceput că Serie A e complet diferită față de campionatul spaniol și a înțeles ADN-ul bianconero.

Sigur că toată lumea așteaptă goluri de la el, dar sunt momente. M-a mulțumit modul în care s-a adaptat, pentru că e un băiat umil. Nu-mi fac probleme, știu că va veni vremea să marcheze", a declarat antrenorul torinezilor. 

5 șuturi
a trimis Ronaldo în meciul cu Lazio, 3 cadrate. A dat 27 de pase precise din 30, a primit 22, reușind două driblinguri și o centrare. A fost faultat de 3 ori

4 goluri
în 3 meciuri ca adversar al lui Juventus are Cristiano pe Allianz Arena. Sâmbătă a ratat și singur cu portarul

"Ronaldo este competitiv în tot ceea ce face pe teren. S-a descurcat mai bine decât mă așteptam. E straniu cum i s-a lovit mingea de picior la faza în care i-a oferit golul lui Mandzukici"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Ștefan Radu, "zi nefastă". Nota 5

Gazzetta dello Sport a apreciat ca slabă evoluția lui Ștefan Radu Nota 5, integralist la Lazio. "Te așteptai ca pericolele să vină de la Ronaldo, însă au apărut din flancul opus. Bernardeschi l-a pus în mare dificultate în prima repriză și românul a suferit, nefiind sprijinit de Lulici. După pauză, a dat de Douglas Costa, mai puțin exploziv, dar nu s-a pus problema să-i ia mingea. În plus a urcat și Cancelo. Zi nefastă", scrie cotidianul roz. 

Vezi și: FOTO Cristiano Ronaldo îl învinge pe Ștefan Radu! Început perfect de campionat pentru Juventus Torino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează