INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane s-a enervat: „Spuneți-mi în față «Vrem să te înlocuim»!”

Zinedine Zidane +10   FOTO
Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 19:32 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 22:10

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, 48 de ani, a reacționat în fața ziariștilor la conferința de presă de azi, după discuțiile despre schimbarea sa de pe banca albilor. 

„Mă faceți să râd când mă întrebați de ce sunt nervos. Creed că sunt singurul care crede că în fiecare zi e data afară. Nu știu. Nu sunt mulțumit să fiu întrebat asta de câte ori avem un meci prost. Nu merit acest tratament din partea presei. Am norocul de a putea munci la această echipă. Am câștigat titlul anul trecut, vreau puțin respect. Dacă nu reușim, sunt primul care îmi asum responsabilitatea. 

Sunt supărat, am două săptămâni de stat în izolare (n.r. după infecția cu noul coronavirus) și vreau să ies și să arăt că ne luptăm până la capăt. Mă rog, voi vă faceți treaba, dar e adevărat că într-o zi se spune că voi fi concediat, a doua zi că mai rămân, dacă pierdem iar sunt afară. Asta e realitatea. Asta faceți voi! Accept asta. Dar mă enervez și vă spun că și noi facem treaba noastră, avem caracter. Vom lupta tot timpul, așa cum și voi vă faceți munca zi de zi. Trebuie să ne respectați. 

Mă voi răzbuna prin muncă. Avem dreptul de a ne bate pentru titlul câștigat anul trecut. După aceea, vom vedea. Lăsați-ne să ne luptăm la titlu pe noi, cei care l-am câștigat anul trecut! Nu acum doi ani, zece ani. Anul trecut! Puțin respect! Mă faceți să râd... dar asta e. Voi spuneți multe și trebuie să vi le asumați. Spuneți-mi în față «Vrem să te înlocuim», nu doar pe la spate!”, a declarat Zidane.

Clasament La Liga:

Zece atacanți de la Real Madrid nu fac cât Cristiano Ronaldo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mironika69
mironika69  •  05 Februarie 2021, 22:24
Postat de mironika69 pe 05 Februarie 2021, 22:02

Wow, FCSB e lider in LaLiga, am trait sa o vad si pe asta, bravo GSP, adevarat profesionalism la web editorii vostri...nu ma luati part-time ca editor? ...hai ca nu cer mult...

ok, hai ca v-ati revenit...

mironika69
mironika69  •  05 Februarie 2021, 22:02

Wow, FCSB e lider in LaLiga, am trait sa o vad si pe asta, bravo GSP, adevarat profesionalism la web editorii vostri...nu ma luati part-time ca editor? ...hai ca nu cer mult...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close