INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRATATIVE

Anunț de ultimă oră: Ibrahimovici a decis unde va juca în sezonul viitor

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 15:23

Managerul sportiv al celor de la AC Milan, Leonardo Araújo, a anunțat că discuțiile pentru un posibil transfer al lui Ibrahimovici de la LA Galaxy au intrat în impas.

Conform Sky Sports, Leonardo a declarat: "Zlatan le-a promis celor de la LA Galaxy că va rămâne la echipă dacă îi vor satisface condițiile, iar aceștia i le-au onorat".

"Nu negăm faptul că au existat discuții între cele două cluburi pentru un eventual transfer, însă acesta nu va avea loc", a mai spus Leonardo.

Ibra, în vârstă de 37 de ani, a înscris 50 de goluri în cele două sezoane petrecute la AC Milan, reușind să câștige un titlu de campion în Serie A.

De la venirea sa în MLS, Zlatan a marcat 22 de goluri în 27 de partide jucate pentru LA Galaxy.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează