CAMPIONATE  ·  TRANSFER

Anunţ despre situaţia lui Lionel Messi la Barcelona » Promisiunea emoţionată pe care i-a făcut-o regretatului Tito Vilanova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 18:52

Fostul antrenor al Barcelonei şi al lui Chelsea, Henk Ten Cate, a vorbit azi pentru cotidianul olandez De Telegraaf şi a dat cîteva motive foarte interesante pentru care Messi nu pleacă de la Barcelona.

În această săptămînă s-a discutat foarte mult despre o plecare a starului Barcelonei de pe Camp Nou, după ce acesta s-a certat cu antrenorul Luis Enrique.

"Din ceea ce ştiu, totul a început în urmă cu nici doi ani. Messi este încă la Barcelona pentru că i-a promis asta lui Tito Vilanova pe patul de moarte.

Eu cred însă că un transfer ar fi în interesul tuturor. Lionel a stat la Barcelona destul tip şi cred că are nevoie de o nouă provocare. Acum s-ar lua mulţi bani pe el, dar uşor, uşor valoarea îi va scădea", a spus Ten Cate pentru presa olandeză.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
alexbarosanu  •  08 Ianuarie 2015, 20:59

asa a zis asta??? si ce e mafalda??? dar pe ala de e spaima loteriei lati intrebat??? pe ogica! ala le stie pe toate cum trebuie asezate! da pe ctp???

lucianfocus  •  08 Ianuarie 2015, 20:08

Nu va pleca nicăieri, nu va mai kakatzi pe voi atâta

21lva  •  08 Ianuarie 2015, 19:28

Ma intereseaza si parerea lui ten Cacate cat ma intereseaza si parerea lui Flocea. Apropo, Lita Dumitru ce zice, trebuie sa plece Messi sau sa mai stea?

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1