INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Anunţ despre situaţia lui Lionel Messi la Barcelona » Promisiunea emoţionată pe care i-a făcut-o regretatului Tito Vilanova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 18:52

Fostul antrenor al Barcelonei şi al lui Chelsea, Henk Ten Cate, a vorbit azi pentru cotidianul olandez De Telegraaf şi a dat cîteva motive foarte interesante pentru care Messi nu pleacă de la Barcelona.

În această săptămînă s-a discutat foarte mult despre o plecare a starului Barcelonei de pe Camp Nou, după ce acesta s-a certat cu antrenorul Luis Enrique.

"Din ceea ce ştiu, totul a început în urmă cu nici doi ani. Messi este încă la Barcelona pentru că i-a promis asta lui Tito Vilanova pe patul de moarte.

Eu cred însă că un transfer ar fi în interesul tuturor. Lionel a stat la Barcelona destul tip şi cred că are nevoie de o nouă provocare. Acum s-ar lua mulţi bani pe el, dar uşor, uşor valoarea îi va scădea", a spus Ten Cate pentru presa olandeză.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Ianuarie 2015, 20:59

asa a zis asta??? si ce e mafalda??? dar pe ala de e spaima loteriei lati intrebat??? pe ogica! ala le stie pe toate cum trebuie asezate! da pe ctp???

lucianfocus
lucianfocus  •  08 Ianuarie 2015, 20:08

Nu va pleca nicăieri, nu va mai kakatzi pe voi atâta

21lva
21lva  •  08 Ianuarie 2015, 19:28

Ma intereseaza si parerea lui ten Cacate cat ma intereseaza si parerea lui Flocea. Apropo, Lita Dumitru ce zice, trebuie sa plece Messi sau sa mai stea?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează