INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Anunț OFICIAL » Chelsea și-a numit noul antrenor! Pe ce perioadă a semnat înlocuitorul lui Mourinho + prima declarație

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 15:37

Chelsea a anunțat că a ajuns la un acord cu olandezul Guus Hiddink, care va antrena echipa pînă la finalul sezonului.

"Sînt foarte fericit că revin pe Stamford Bridge. Chelsea este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și nu se află pe locul meritat. Sînt sigur că putem salva acest sezon.

Abia aștept să lucrez cu jucătorii și staff-ul echipei și în special să reiau legătura minunată pe care o am cu fanii lui Chelsea", a declarat Hiddink pentru site-ul echipei. 

În vîrstă de 69 de ani, Hiddink a mai antrenat-o pe Chelsea în 2009, cînd a cîștigat Cupa Angliei. De-a lungul cariereri, olandezul le-a mai pregătit pe PSV, Real Madrid, Valencia și naționalele Olandei, Turciei, Australiei și Rusiei.

Chelsea are un sezon dezastruos, fiind pe locul 16 după 16 etape, timp în care a strîns doar 15 puncte, iar Roman Abramovici, patronul echipei, a renunțat joi la serviciile lui Jose Mourinho.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
wwerko80
wwerko80  •  19 Decembrie 2015, 18:30
Postat de ceirero pe 19 Decembrie 2015, 17:54

Mourinho a plecat, echipa nu e condusa de nimeni decat de fostii secunzi si deja e 2-0 la pauza. Ce chestie.

E clar ca jucatorii l-au lucrat, la fel ca la Real. A incercat sa dezbine vestiarul la Real cu Casillas si la Chelsea cu doctorita aia, si oricum este imposibil sa ai rezultate negative pe banda rulanta cu o echipa ca Chelsea. Probabil in UCL jucatorii au jucat pe bune si uite ca au castigat grupa. Jucatorii nu il mai sufereau, Mourinho este terminat ca antrenor. Nimeni nu o sa mai vrea sa lucreze cu el.

ceirero
ceirero  •  19 Decembrie 2015, 17:54

Mourinho a plecat, echipa nu e condusa de nimeni decat de fostii secunzi si deja e 2-0 la pauza. Ce chestie.

radookoo
radookoo  •  19 Decembrie 2015, 16:28

Le-ati uitat pe Fenerbahce si nationala Coreei de Sud...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează