INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FARSĂ ÎN SPANIA

"Anunț-șoc" făcut azi în presa din Spania » ”Ronaldo a decis să renunțe la Balonul de Aur: «Messi e mai bun!»” ;)

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 11:51

Ziarul catalan Mundo Deportivo se amuză de Ziua Inocenților (n.r Dia de los Inocentes) în Spania. Pe 28 decembrie, în fiecare an, spaniolii fac farse, cum se întâmplă în România pe 1 aprilie. 

Într-un articol online făcut la caterincă, catalanii scriu că, după Real Madrid - Barcelona 0-3, Cristiano Ronaldo a fost extrem de afectat și le-a transmis colegilor săi că vrea să renunțe la Balonul de Aur, câștigat la începutul lunii decembrie.

”Cristiano Ronaldo l-a sunat pe directorul de la France Football pentru a-i comunica că vrea să renunțe la Balonul de Aur. «M-am grăbit spunând că sunt cel mai bun din istorie. Toată lumea a văzut că Messi este mai bun. Nu merit Balonul de Aur», ar fi fost mesajul lui Ronaldo. :D

Colegii, familia și Badr Hari au încercat să-l facă să renunțe la idee, dar acesta nu s-a lăsat convins”, notează spaniolii de la Mundo Deportivo. La finalul textului, jurnaliștii spanioli au dezvăluit că totul a fost o farsă de Ziua Inocenților.

clipboard01

5
Baloane de Aur au Messi și Cristiano Ronaldo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  28 Decembrie 2017, 13:42

un fasait de stire!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează