INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Anunț surprinzător al lui James Rodriguez: „Am sacrificat multe, sunt extrem de dezamăgit”

James Rodriguez
James Rodriguez

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 17:55 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 18:02

James Rodriguez, 29 de ani, a anunțat că nu a fost convocat la naționala Columbiei pentru Copa America de selecționerul Reinaldo Rueda.

Jucătorul lui Everton a emis un comunicat pe această temă: „Vin după o recuperare care e aproape de final. Am urmat toate indicațiile pentru a nu-mi afecta convocarea la națională pentru Copa America 2021. Am fost foarte surprins să primesc vestea că nu vor conta pe mine și că îmi doresc o recuperare bună. Recuperare pe care am făcut-o deja și pentru care am sacrificat multe. 

Sunt extrem de dezamăgit, pentru că înseamnă foarte mult să joc la națională. Nu am primit încredere din partea corpului tehnic și asta îmi provoacă o durere enormă. Am dat totul pentru tricoul Columbiei. Le doresc colegilor mei toate cele bune și îi voi încuraja de la distanță”.

Copa America va avea loc între 11 iunie și 10 iulie 2021, în Argentina.

80de meciuri are James în tricoul Columbiei, 23 de goluri și 25 de asssit-uri.

OFICIAL Juventus a anunțat noul antrenor! Înlocuitorul lui Pirlo, un tehnician de clasă » Ronaldo nu vrea să lucreze cu el!

Ștefan Radu, gata să plece de la Lazio după 13 ani! Un colos european îl vrea pe român

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează