INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Anunţul care zguduie Barcelona: Messi se gândeşte să plece de la club

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 12:53

Leo Messi trece printr-o perioadă grea, după ce Tribunalul Spaniol l-a condamnat pe el şi pe tatăl său la 21 de luni de închisoare cu suspendare, din cauza evaziunii fiscale.

Presa din Spania face un anunţ îngrijorător pentru fanii Barcelonei: starul argentinian se gândeşte să plece de la club. Potrivit presei din Spania, Messi ar putea să plece de la club în 2018, când îi expriă contractul.

"Pe Messi l-au lovit atât de tare încât a venit momentul ca el să se gândească la prezentul şi la viitorul său. Prima concluzie a fost că este singur în această problemă. De câteva luni, Messi se sminte acuzat, urmărit şi neprotejat. În plus, crede că în jurul său s-a făcut o campania de denigrare, orchestrată de statul spaniol" notează spaniolii

Messi, 29 de ani, se află la Barcelona din 2000, de când avea 13 ani. Acesta a bifat 533 de meciuri şi a marcat de 456 de ori. În total, Messi a cucerit 30 de trofee.

5 Baloane de Aur
a câştigat Messi, un record

Manchester City, Manchester Untied şi Chelsea şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce pe Messi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
piet
piet  •  11 Iulie 2016, 15:18

a parlit, s-a plateasca pana la urma legea e pentru toata lumea ,indiferent cum te cheama.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează