INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Anunțul curios al lui Harry Kane » Până când vrea să joace fotbal

Harry Kane, celebrând unul din golurile sale // Foto: Imago
Harry Kane, celebrând unul din golurile sale // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 11:41 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 13:13

Atacantul naționalei Angliei, Harry Kane, nu se gândește ce va face după fotbal, deși are 30 de ani: „Sper la încă opt sau nouă ani la cel mai înalt nivel, așa că nu aș putea să vă spun ce voi face. În acest moment, vreau doar să continui să joc”. 

Harry Kane a împlinit 30 de ani la finele lui iulie, cu puțin înaintea transferului la Bayern Munchen. Însă la o vârstă la care alții încep să se gândească la finalul carierei, căpitanul reprezentativei Angliei susține că se simte ca unul care a ajuns "abia la jumătatea drumului".

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”
DEMITERE
Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”

Harry Kane: „La națională voi continua până n-am să mai fiu chemat”

„Nu mă gândesc deloc că într-o bună zi n-am să mai evoluez în naționala Angliei. Și nici nu cred că o voi face vreodată. Sunt genul care va dori mereu să-și testeze limitele. Probabil că voi continua până când nu voi mai fi chemat și apoi voi accepta asta ca atare. Iubesc fiecare minut pe care-l joc pentru Anglia și nu vreau să se încheie prea curând”, a mărturisit căpitanul reprezentativei Albionului.

Tabloidul Daily Mail dezvăluie că atacantul lui Bayern are foarte mare grijă del el în afara terenului: 

„Și-a angajat kinetoterapeuți și nutriționiști în efortul de a-și prelungi cât mai mult cariera”. Iar Kane confirmă: „Percepția este că ajungi la 30 de ani și oamenii încep să creadă că este sfârșitul. Dar modul în care văd eu lucrurile este că abia am ajuns la a doua jumătate a carierei mele. Am debutat în prima echipă a lui Spurs la 20 sau 21 de ani, așa că, până acum, am avut nouă sau zece ani la cel mai înalt nivel.

Sper la încă opt sau nouă ani la cel mai înalt nivel, așa că nu aș putea să vă spun ce voi face după fotbal. În acest moment, vreau doar să continui să joc. Acum este posibil să joci mult timp după vârsta de 30 de ani și asta am de gând să fac”.

Harry Kane vede loc „de mai bine”

Mai multe, Kane crede că își mai poate îmbunătăți jocul. „Clar este loc de mai bine. Ai experiență, îți cunoști corpul, știi cum vrei să joci, o faci în meciuri de mare presiune. Uitați-vă la mulți dintre jucătorii de top, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic, ei aproape că au devenit mai buni când au ajuns la 30 de ani.

În multe sporturi, asta se întâmplă. Poate și pentru că totul este aranjat în viața ta personală. Ai familie, copii. Te simți confortabil în corpul tău, mental, și asta îți permite să te concentrezi doar asupra fotbalului”, a încheiat atacantul englez.

Match Preview Olanda - Franța:

Citește și: 

Un jucător de la Juventus, suspectat că a pariat ilegal! Ce pedeapsă riscă internaționalul italian

Zlatan Ibrahimovic dă de pământ cu Cristiano Ronaldo: „Nu poți să-ți închei cariera la un nivel așa de slab”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează