INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo în fața fanilor lui Real Madrid: "Vă mulțumesc tuturor" » Mesaj straniu al portughezului: "Suntem regii Europei, cei care se dopează"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 10:40

Cristiano Ronaldo și-a schimbat discursul la revenirea în Madrid după ce la Kiev, după finala Champions League, sugerase că pleacă de la Real Madrid. Asaltat de fani și de colegi, care i-au strigat în unanimitate "Cristiano rămâi!", portughezul a lăsat să se înțeleagă că va continua la Real.

La nici 24 de ore după ce-a aruncat "bomba" la Kiev, chiar în timp ce Real sărbătorea succesul cu Liverpool, 3-1, Ronaldo și-a schimbat discursul și atitudinea. Prins în baia de mulțime de pe străzile Madridului și înconjurat de colegi și de suporterii blanco, care i-au strigat obsesiv, în unanimitate "¡¡¡Cristiano, quédate!!!" (Cristiano, rămâi!), portughezul bate în retragere. De la "A fost frumos să joc la Madrid, voi vorbi în zilele ce vor urma", a trecut în Plaza Cibeles, unde a celebrat a 13-a Ligă, la "Vă mulțumesc tuturor. La anul ne vedem tot aici!".

"Suntem regii Europei, cei ce se dopează"

Cristiano a apărut cu un nou look fresh, tuns și fără șuvițele blonde, fiind printre protagoniștii petrecerii. ""E o mândrie să joc la cel mai mare club din lume, îmi place foarte mult. Așa sunt eu, este imposibil să nu câștigi cu acești jucători. Suntem regii Europei, cei care se dopează", a strigat la microfon CR7, "foarte bine dispus, bucuros și simpatic", cum l-a descris ziarul AS, remarcând fraza stranie și enigmatică de la finalul mesajului.

"Șantajul lui Cristiano"

Presa catalană a interpretat totul ca o strategie pentru a pune presiune pe președintele Perez. "L-a șantajat cu încă o Ligă pentru a-l forța să-i mărească salariul la nivelul lui Messi. O întâlnire între cei doi e iminentă, în încercarea de a soluționa criza. Dar vestiarul nu-l iartă c-a stricat fiesta de la Kiev", scrie Mundo Deportivo. 


"Sunt impresionat de pasiunea și afecțiunea voastră, e foarte important pentru mine. Colegii și stafful tehnic mă motivează mereu să fiu mai bun. E în ADN-ul meu. 1, 2, 3, ¡Hala Madrid!" Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Bale vrea statut de star"

Chiar dacă "foarfeca" lui Bale, declarat MVP-ul finalei, a trecut în plan secundar, galezul nu renunță nici el la pretenții. S-a simțit tratat nepotrivit de Zidane și a transmis prin intermediul agentului său că "vrea să aibă un statut de star la Real și că va evolua cu mai multă regularitate și nu va mai rata meciurile importante", cum a dezvăluit Marca. Altfel, Gareth se poate gândi la plecare, Manchester United pregătind deja planurile de transfer. (Detalii aici)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ando89
ando89  •  28 Mai 2018, 12:49

Cand câștigi atât, îți poți permite să plătești și impozite. Oricum nu poți cheltui tot într-o viață, dar vorba lui jijica: trufia și lăcomia m-au adus aici la subsol:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează