INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMÂNIA - OLANDA

Anunțul făcut de Wesley Sneijder înaintea meciului cu "tricolorii": "Va veni momentul acesta"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 10:34

Wesley Sneijder, căpitanul Olandei și recordman de selecții la "națională", spune că "mă simt rănit când nu sunt convocat. Vreau să dovedesc în fiecare zi că mai pot". România și Olanda vor disputa un meci amical marți, 14 noiembrie.

Wesley Sneijder nu mai e același. Nu mai este cel care câștiga Liga Campionilor cu Inter, în 2010, și juca finala și semifinala la două ediții consecutive de Mondial, fiind golgeterul CM 2010, cu 5 reușite!

Este recordmanul selecțiilor la "națională" și ultimul reprezentant al ultimei generații extraordinare a Olandei, cu Robben, Van Persie, Van der Vaart și Kuyt!

La 33 de ani, mijlocașul cu 6 turnee finale (3 Euro și 3 Cupe Mondiale) e doar o umbră la Nice, însă nu renunță nici la echipa portocalie, ca Robben.

"Mă simt bine în pielea mea și mă simt bine pe teren. Nu pot să mă opresc. Nu acum. Sigur va veni și momentul retragerii mele, dar nu în 2017", a declarat playmakerul batav. "Când nu sunt convocat, mă simt rănit. Vreau să dovedesc în fiecare zi că mai pot".

132 de selecții are Wesley Sneijder la "naționala" Olandei, cu două mai mult decât Van der Sar

31 de goluri a înscris Sneijder pentru reprezentativa batavă, la care a debutat în urmă cu 14 ani

Robben: "Poate revin la Euro 2020"

Arjen Robben, 33 de ani, s-a retras de la echipa națională. Dar nu exclude o eventuală întoarcere, dacă Olanda se va califica la următorul turneu final.

"Să revin pentru Euro 2020? Poate! Niciodată să nu spui niciodată. Nu știi ce aduce viitorul în fotbal", a răspuns zâmbind atacantul lui Bayern.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează