INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ape tulburi la Barcelona » Ernesto Valverde a fost categoric: "Nu te voi mai convoca pentru niciun meci!"

Munir sărbătorește alături de Suarez și Pique FOTO: Guliver/GettyImages
Munir sărbătorește alături de Suarez și Pique FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 09:09

Munir El Haddadi (23 de ani) va părăsi Barcelona la finalul sezonului. Atacantul a refuzat să prelungească înțelegerea în termenii propuși de club.

El Haddadi, unul dintre cele mai mari talente propuse de La Masia în ultimii ani, nu e mulțumit de statutul său la Barcelona și a refuzat propunerea de prelungire a contractului. Ernesto Valverde a fost categoric după vestea primită din partea conducerii și a purtat o discuție cu fotbalistul chiar înaintea partidei cu Getafe, câștigată cu 2-1.

Mesajul transmis de tehnician a fost unul fără interpretări: "Nu te voi mai convoca pentru niciun meci!".

12.000.000 €este cota lui El Haddadi conform transfermartk.de

Curg ofertele

El Haddadi pare să se îndrepte către Premier League. Wolverhampton, revelația sezonului, e pregătită să facă o ofertă pentru a-l aduce încă din ianuarie. Pentru asta trebuie să liciteze alături de Crystal Palace, Southampton și West Ham, anunță TheSun.

Vezi și: 

Nu e glumă! Real Madrid vrea un fotbalist român » Rădoi se bazează pe el pentru EURO 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează