INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Aplauze pentru Bradley » Omagii din toată lumea pentru băiețelul care a murit vineri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 13:05

Bradley Lowery, micul fan Sunderland ce a pierdut vineri lupta cu cancerul, a fost omagiat de întreaga Anglie, dar și de FIFA.

Bradley Lowery s-a dus la îngeri, dar amintirea lui va rămâne vie în memoria colectivă. După ce vineri, micuțul fan Sunderland, 6 ani, a pierdut lupta cu cancerul, întreaga Anglie fotbalistică a ținut să-l omagieze.

Seara, înaintea amicalului disputat de favoriți pe terenul lui Bury FC, echipele, staff-urile și fanii prezenți la stadion l-a aplaudat vreme de un minut. Iar clubul local a donat încasările fondului "Bradley's Fight". Fond ce va fi pus la dispoziția copiilor care se luptă, ca și el, cu maladia numită neuroblastom.

Toate grupările din Premier League și din Championship, în frunte cu Chelsea, Everton și Liverpool, au ținut să-și ia rămas bun de la "cel mai bun prieten" al internaționalului Jermain Defoe. Inclusiv Federația, pentru care Brad a defilat alături de Defoe la un meci al naționalei Angliei: "Bradley este numai unul!".

Nici FIFA nu l-a uitat. Mesaje emoționante au trimis și mulți foști internaționali. "Un războinic și o inspirație până la sfârșit. RIP Bradley", a scris Gary Lineker pe contul său de Twitter. Iar Alan Shearer l-a completat: "O viață frântă prea repede. Gândurile mele se îndreaptă către uimitoarea sa familie și către prieteni". 

4 anis-a luptat Bradley cu cancerul. O dată a părut că l-a învins, dar boala s-a întors un an mai târziu

 "Astăzi, lumea fotbalului a pierdut unul dintre cei mai curajoși fani ai săi. Odihnește-te în pace, Bradley Lowery" FIFA

"Curajul lui Bradley a cucerit inimile tuturor suporterilor din lume" Premier League

"Cu toții suntem triști. Bradley ne-a cucerit cu zâmbetul de învingător și curajul său" Chelsea

"Bradley a fost o inspirație pentru noi toți. RIP"FC Liverpool 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează