INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE

Ar putea fi cea mai mare lovitură din mercato » Ofertă fabuloasă pentru Ronaldo!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 22:40

Presa din Portugalia vorbeşte însă despre faptul că starul portughez ar putea pleca de la Real Madrid.

Cotidianul portughez A Bola a publicat pe prima pagină o ştire uluitoare în această dimineaţă: "Real Madrid va primi o ofertă de 180 milioane de euro în schimbul lui Ronaldo".

Patru echipe: Manchester United, PSG, Monaco şi o echipă din Super League din China sunt dispuse "să-şi piardă capul pentru cel mai bun jucător din lume".  "Ar fi cel mai mare transfer de pe piaţă din toate timpurile", a mai titrat ziarul portughez pe prima pagină.

În prezent, recordul este deţinut de Paul Pogba care a fost transferat de la Juventus la Manchester United anul trecut pentru 105 milioane de euro. Anul trecut, Ronaldo a semnat un nou contract cu Real Madrid, valabil până în 2020, el câştigând 100 de milioane de euro net până la finalul noii înţelegeri.

Sport Express dă de înţeles că starul portughez nu ar dori să revină pe Old Trafford. Ronaldo s-a transferat de la United la Real, în anul 2009 pentru suma de 80 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, Ronaldo a jucat în 46 de meciuri pentru echipa spaniolă, înscriind 42 de goluri. În finala UEFA Champions League împotriva echipeiJuventus, 4-1, portughezul a reuşit golul cu numărul 600 în carieră. Din cele 600 de goluri, 529 le-a înscris pentru echipele de club Sporting, Manchester United şi Real şi 71 pentru naţionala Portugaliei, cu care a câştigat anul trecut EURO 2016. De asemenea a jucat în total în 855 de partide.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  08 Iunie 2017, 09:40

Urmeaza o luna de foc cu transferuri marca gsp-cancan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close