INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO A fost nevoie de doi oameni să-l țină » Marius Șumudică, în centrul scandalului

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 11:31 / Actualizat marti, 23 mai 2023 11:49

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a avut o altercație verbală cu fanii, la pauza meciului cu Al Feiha, terminat 1-1.

În etapa a 28-a din Arabia Saudită, Al Raed s-a deplasat la Al Feiha, iar Marius Șumudică s-a aflat în centrul unui scandal, cu fanii echipei sale.

VIDEO Marius Șumudică, scandal cu un fan în Arabia Saudită

Al Raed conducea cu 1-0 la pauză, dar antrenorul român a intrat într-o altercație. Camerele TV l-au surprins pe Marius Șumudică extrem de nervos, îndreptându-se către tribună. Acesta gesticulează violent și este cu greu calmat de doi membri din staff-ul său.

Ulterior, când echipele se îndreptau către vestiare, Șumudică a fost surprins din nou gesticulând nervos, în timp ce un bărbat din tribună țipa către el, scrie presa internațională.

Al Raed, egal în Arabia Saudită

După 4-0 cu formația lui Cosmin Contra, Al Raed a făcut un pas greșit în această rundă. Trupa lui Șumudică a avut 1-0, după golul marcat de Damian Djokovic (24), dar a fost egalată pe final, în minutul 80, după golul lui Trajkovski.

Al Raed se află acum pe locul 9, cu 33 de puncte, cu 30 mai puțin decât liderul Al-Ittihad. Al Feiha e pe 12, cu 30 de puncte.

+1 FOTO

Citește și: 

„Șumudică baby-heart” » Președintele saudiților de la Al Raed e fanul lui Șumi: „Un antrenor entuziast, ambițios. Vrem să rămână aici”

Brazilia amenință Spania în cazul Vinicius » Fotbalistul aduce dovezi că rasismul în La Liga nu se rezumă la cazuri izolate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cobra
cobra  •  24 Mai 2023, 10:57

Fiind ....de Giulești...și-a dat in petec!!!

VanBasten
VanBasten  •  23 Mai 2023, 11:55

La circ, Ninel e deja campion in Saudia. Mai greu la forbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează