INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Arbitru german paria pe înfrîngerea lui Bayern

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Cel mai tînăr arbitru FIFA din istoria fotbalului german, Michael Kempter, riscă să-şi compromită cariera în Bundesliga.

 

Deja implicat într-un scandal, după ce l-a acuzat pe şeful său, Manfred Amerell, de agresiune sexuală, "centralul" în vîrstă de 27 de ani are de furcă acum cu cel mai puternic club al Germaniei, Bayern Munchen.

Amerell a dat publicităţii mai multe  SMS-uri primite de la tînărul "central" de-a lungul timpului. Printre acestea, şi unul din aprilie 2007, în care Kempter îl anunţa că a pariat pe înfrîngerea lui Bayern în returul "sferturilor" Ligii, cu Milan: "Dacă Bayern va fi eliminată, cîştigăm o groază de bani". Echipa muncheneză chiar a pierdut atunci cu 2-0 şi a a ieşit din competiţie (2-2 în tur).

Clubul bavarez a luat notă azi de conţinutul SMS-ului şi a anunţat federaţia germană (DFB), solicitînd clarificări. DFB a reacţionat prompt şi a anunţat că l-a retras pe Kempter de la meciul Union Berlin - MSV Duisburg, pe care trebuia să-l conducă în week-end.  

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează