INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Arda Turan, aproape de o revenire la Atletico » Și Galatasaray a intrat pe fir

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat marti, 08 august 2017 20:10

După ce Ernesto Valverde i-a transmis că nu va conta pe el în acest sezon, Arda Turan nu duce lipsă de oferte. Atât Galatasaray, echipa care l-a lansat în fotbalul mare, cât și numeroase echipe din China îl vor pe mijlocașul turc de 30 de ani.

Ziarul spaniol Marca notează că turcul caută o variantă de a pleca de pe Camp Nou, după ce Valverde și-a făcut încă o dată clare intențiile, când nu i-a acordat niciun minut în partida cu Chapecoense, în cadrul Trofeului Joan Gamper, acesta fiind alături de Douglas, singurul fotbalist de câmp care nu a jucat.

Aceeași publicație spune că Arda ar fi încercat să ia legătura cu Diego Simeone, pentru a discuta despre o posibilă revenire la Madrid, unde a mai jucat în perioada 2011-2015.

Cu toate acestea, o revenire la Atletico nu ar fi posibilă până în ianuarie, dată fiind interdicția la transferuri la care este supusă echipa din capitala Spaniei. Totuși, turcul poate sta 6 luni pe bară înainte de a semna cu Los Colchoneros, exact cum a stat și înainte de transferul la Barcelona. Atunci, echipa de pe Camp Nou era într-o situație similară cu cea a madrilenilor, dar l-au convins pe mijlocaș să se antreneze alături de ei pentru 6 luni.

Plecat în 2015 în Catalunia pentru 34 de milioane de euro plus bonusuri, Arda Turan a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de pe Vicente Calderon, turcul adunând 178 de meciuri în tricoul alb-roșu, în care a marcat și 22 de goluri.

sursa: sport-english.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close