INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Arda Turan riscă 12 ani și jumătate de închisoare » De unde a pornit totul: "Omoară-mă! N-am știut că e nevasta ta!"

Arda Turan, la săptămâna modei de la Instanbul FOTO: Guliver/GettyImages
Arda Turan, la săptămâna modei de la Instanbul FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:34

Arda Turan, 31 de ani, i-a zdrobit fața cu pumnul unui cântăreț și a tras cu arma într-un spital din Istanbul. Acum riscă închisoarea. 

Arda Turan ar putea ajunge și la închisoare. Mijlocașul împrumutat de Bașakșehir până în 2020 de la Barcelona a apărut pe coperta tabloidelor după o noapte terifiantă într-un night-club din Istanbul. 

Mai întâi, i-a spus soției unui cântăreț: "Nu te-aș rata, dacă n-aș fi însurat". Apoi, i-a zdrobit cu o lovitură de pumn fața lui Berkay (acesta a suferit 15 fracturi), care voia să-l provoace la o confruntare. În cele din urmă, s-a dus la spital cu un pistol și i-a cerut victimei: "Omoară-mă! N-am știut că e nevasta ta". Și, ignorat de Berkay, a tras un foc în rezerva acestuia, glonțul oprindu-se în perete. 

Potrivit CNN Türk, Arda a fost inculpat de hărțuire sexuală, port ilegal de armă și vătămare corporală gravă. Riscă 12 ani și jumătate de închisoare! 

Precedentul din Rusia

În Rusia, Aleksandr Kokorin (Zenit) și Pavel Mamaev (Krasnodar) au ajuns să fie ținuți într-o cușcă la tribunal și plimbați cu cătușe la mâini. Vor sta două luni după gratii în așteptarea procesului pentru huliganism, după ce au bătut într-o cafenea din Moscova un oficial din Ministerul rus al Industriei și Comerțului.

Vezi și: FOTO Bătăușii, încă două luni după gratii » Kokorin și Mamaev rămân în arest preventiv până la noi ordine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
merace
merace  •  15 Octombrie 2018, 19:06

Talentul si educatia rareori se intalnesc in acelasi fotbalist. Macar bun-simt daca ar avea, nu ar ajunge in asemenea situatii...

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2018, 18:09

BRAVO!!! Așa le trebuie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează