INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Are 6 ani și a decis să-și vândă jucăriile pentru a ajunge pe "Monumental" s-o vadă pe River! Dar nu mai sunt bilete pentru finala Copei Libertadores

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 16:27

Renzo are 6 ani și e din Paraná, un oraș din Argentina, și e un fan împătimit al lui River. Visul cel mare pentru copil este să ajungă pe Monumental pentru a vedea un meci al favoriților, însă situația economică și distanța au făcut imposibil până acum visul micuțului.

Dar Renzo nu se dă bătut! River - Boca, finala Copei Libertadores, se va juca pe Monumental, iar puștiul a decis să-și vândă jucăriile pentru a-și îndeplini dorința și a merge la Superclasico, scrie Marca.

Povestea lui Renzo a devenit virală pe rețelele de socializare. Micuțul, îmbrăcat în tricoul lui River, a instalat o măsuță la poarta casei sale și și-a înșirat jucăriile și a scris un mesaj: "Îmi vând jucăriile pentru a putea merge pe Monumental". Fan clubul River din Malaga a văzut mesajul lui Renzo și a decis să-i îndeplinească dorința. Doar că toate biletele pentru Superclasico au fost epuizate. Va putea să ajungă totuși pe Monumental, alături de mama sa, la un meci contra celor de la Gimnasia. Toate costurile vor fi suportate de fan club.

"River nu înseamnă doar fotbal, River e o familie, iubire și pasiune, d-asta nu am ezitat să ducem la bun sfârșit această cauză frumoasă. Sperăm ca surprizele de genul acesta să continue și să vedem cât mai mulți copii fericiți. Toți am fost cândva copii și am visat să avem jucării, cărți sau să călătorim", spun cei din Peña de River din Malaga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
florinf1
florinf1  •  19 Noiembrie 2018, 17:55
Postat de dinamo_fan pe 19 Noiembrie 2018, 17:30

ar trebui sa facem asta si pentru postacii astia de pe gsp...sa ii ducem o data pe stadion poate asa inteleg si ei ca sportul trebuie vazut si sustinut din tribune, nu balacarit pe internet. sadiku, iosif, samd, ce ziceti ? reality check ?

"N-ai cu cine ma , niste tarani...!"

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Noiembrie 2018, 17:30

ar trebui sa facem asta si pentru postacii astia de pe gsp...sa ii ducem o data pe stadion poate asa inteleg si ei ca sportul trebuie vazut si sustinut din tribune, nu balacarit pe internet. sadiku, iosif, samd, ce ziceti ? reality check ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează