INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Are Messi parte de tratament preferențial? "E protejatul arbitrilor și al presei!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 09:32

Fundașul lui Atletico Madrid, Filipe Luis, e deranjat de maniera de arbitraj la partidele cu Barcelona și spune că starul catalanilor, Lionel Messi, are parte de un tratament preferențial din partea "fluierașilor", dar și a presei.

În meciul direct, de pe terenul formației blaugrana, câștigat de echipa lui Luis Enrique cu 2-1, brazilianul a fost eliminat în finalul primei reprize, după o intrare foarte dură asupra argentinianului.

"Recunosc că meritam să fiu eliminat pe Camp Nou, arbitrul a avut dreptate. Am intrat la minge, dar într-un mod foarte agresiv, cu piciorul sus, iar Leo era în fața mea. A fost un cartonaș roșu corect acordat, am ieșit de pe teren, mi-am ispășit sancțiunea și asta e".

E o fază pe care o vezi în toate meciurile, dar de data asta era Messi acolo. El e protejatul presei, al arbitrilor, al campionatului spaniol. Cred că nu vor ca unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile să se accidenteze și să nu mai poată fi văzut jucând. Eu am dormit liniștit pentru că nu am vrut să-i fac rău în niciun moment", a spus apărătorul de 30 de ani, conform Marca.

Filipe Luis spune că va juca la fel de determinat și data viitoare când îl va întâlni pe Messi: "Voi face un marcaj la fel de intens. Voi încerca să nu fiu atât de agresiv la o astfel de fază. Mulți jucători intră pe teren pentru a face schimb de tricouri, eu nu sunt așa. Lui Messi dacă-i dai spațiu un metru ia mingea și atacă. Obiectivul meu e să fac un marcaj atent pentru ca el să nu poată face nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  07 Martie 2016, 10:38

"A fost un cartonaș roșu corect acordat, am ieșit de pe teren, mi-am ispășit sancțiunea și asta e." ..asta a spus omul...dupa care a inceput sa debiteze... si presa a gasit titlul perfect!!! Probabil... la insistenta unor jurnalisti la fel de ipocriti ca si jucatorul lui ATl MAdrid. Se stie ca sunt echipe si jucatori agresivi dpdv defensiv..dar uneori mai dau gres... ADMIT it and get over it!!

melcul_furios
melcul_furios  •  07 Martie 2016, 10:28

Adica daca nu e faimos e normal sa intre dur si sa il accidenteze ca deh, el intra tare. De ce sunt lasati sa joace fotbal oameni ca asta sau Pepe? Fotbalul e un joc de plimbat mingea, nu de contact fizic, pentru contact fizic exista arte martiale, exista rugby, trante, etc. Nu trebuie sa "fii barbat" in fotbal, nu trebuie sa fii mare sau dur, treaba ta e sa stii sa plimbi mingea si sa o bagi in poarta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează