INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY - ARGENTINA

A ignorat protestele lui PSG » Messi a revenit pe teren, în Uruguay - Argentina

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 11:01 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 11:21

Argentina a obținut o victorie importantă în preliminariile pentru CM 2022, 1-0 pe terenul Uruguayului. Selecționerul „Pumelor”, Lionel Scaloni, și-a dus planul până la capăt și l-a introdus pe Messi, în ciuda protestului celor de la PSG:

Naționala albiceleste a triumfat grație golului marcat de Angel Di Maria, în minutul 7. Extrema lui PSG a marcat cu o superexecuție, de la 14 metri, trimițând mingea la colțul lung, în vinclu.

Leo Messi a revenit pe teren

Meciul a consemnat și revenirea lui Leo Messi pe teren. Vedeta de 34 de ani nu a mai jucat la PSG din 29 octombrie, când a fost schimbat la pauza meciului cu Lille, după ce a acuzat probleme la genunchi.

Cu toate acestea, Messi a fost convocat și a intrat pe teren în minutul 76, bifând primele minute după două săptămâni de pauză.

A ignorat protestele lui PSG » Messi a revenit pe teren, în Uruguay - Argentina
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

După această victorie, Argentina este pe locul 2, cu 28 de puncte în 12 partide. Uruguay este pe 6, cu 16 puncte, la egalitate cu locul 4, ultimul care duce direct la CM 2022. Pentru Argentina urmează acum derby-ul cu Brazilia, locul 1. Meciul e programat pe 17 noiembrie.

Clasamentul grupei

VIDEO Rezumatul meciului Uruguay - Argentina 0-1

PSG a protestat

Prin vocea lui Leonardo, directorul sportiv al clubului, PSG s-a declarat nemulțumită de faptul că Messi a fost convocat.

„Nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care, din punctul nostru de vedere, nu este apt din punct de vedere fizic sau care este în proces de recuperare. Nu este logic! În astfel de situații ar trebui să existe un acord in partea FIFA”, a spus Leonardo, potrivit Le Parisien.

Citește și: 

Italia, în pericol! Campioana Europei s-a încurcat pe teren propriu și poate rata calificarea directă la Mondial!

PSG și Manchester City, atacate dur de președintele de onoare al lui Bayern: „Banii lor de rahat nu sunt de ajuns! N-au nici măcar o Ligă a Campionilor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează