INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - URUGUAY

ARGENTINA - URUGUAY // Duelul dintre Lionel Messi și Luis Suarez, în pericol » Țara gazdă a amicalului a fost atacată cu rachete din Fâșia Gaza!

Articol de - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 09:38

Duelul Lionel Messi (32 de ani) - Luis Suárez (32 de ani), care va avea loc în amicalul dintre Argentina - Uruguay, este în pericol. Programat luni, la Tel Aviv, meciul ar putea fi anulat, după ce Israelul a fost atacat cu rachete din Fâșia Gaza.

Anul trecut, Messi și coechipierii săi din naționala albiceleste ar fi trebuit să joace la Ierusalim un ultim amical înaintea Mondialului. În ultima clipă, testul cu Israel a fost anulat, din cauza protestelor masive ale palestinienilor. Securitatea meciului nu putea fi garantată.

Acum, argentinienii au programată o partidă de pregătire la Tel Aviv. Pe 18 noiembrie, cu Uruguayul lui Suárez, pe „New Bloomfield Stadium". Foarte posibil, nici aceasta nu se va disputa. De câteva zile, situația e extrem de tensionată în regiune. 

Terorist omorât în Fâșia Gaza 

Luni, forțele israeliene l-au ucis pe Bahaa Abu el-Atta, liderul brațului înarmat al organizație teroriste Jihadul Islamic, acuzat că ar fi plănuit mai multe atacuri cu drone și mitraliere la graniță.

Ca răspuns, Jihadul Islamic a atacat Israelul. 50 de rachete au fost lansate din Fâșia Gaza. Școlile și afacerile au fost închise în sudul și centrul țării, sportul fiind și el afectat: meciul de baschet Hapoel Beer Sheva - Maccabi Tel Aviv (20 noiembrie) a fost anulat. Foarte probabil, aceeași decizie se va lua și în cazul amicalului Argentina - Uruguay. 

Meciul Israel - Polonia, mutat în Cipru? 

Și preliminariile CE 2020 vor fi afectate de situația tensionată din Orientul Mijlociu. Meciul Israel - Polonia, care trebuia să se joace sâmbătă, la Ierusalim, va fi mutat probabil în Cipru, la Larnaca. 

VEZI ȘI:

VIDEO VAR-ul s-a făcut de râs! Ce a putut să apară pe ecrane când arbitrul a mers să verifice un penalty :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează