INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Arsenal i-a găsit înlocuitor lui Ozil! E omul care încă dă fiori jucătorilor de la FCSB

Gelson Martins în duel cu Denis Alibec
Gelson Martins în duel cu Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 17:27

Arsenal dorește să îl transfere pe mijlocașul Gelson Martins, 23 de ani, de la Atletico Madrid. Conform jurnaliștilor de la Mirror, "tunarii" intenționează să îl transfere pe mijlocașul portughez, însă e nevoită să se grăbească, din perioada de mercato rămânând doar 10 zile.

Englezii mai au încă un motiv de îngrijorare. În cursa pentru transferul lui Martins a intrat și echipa lui Thierry Henry, AS Monaco.

Un transfer la "tunari" pare mai plauzibil, având în vedere faptul că AS Monaco trece printr-o perioadă nefastă, fiind mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.

Dacă Martins acceptă mutarea și vine în Premier League, este destul de probabil ca Mesut Ozil să plece de la echipa lui Emery. Este dorit în Italia la Inter Milano. 

Gelson Martins, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat de Atletico Madrid de la Sporting Lisabona în vara anului trecut. Acesta a prins 12 partide în tricoul „colchoneros” în toate competițiile, reușind să înscrie un singur gol.

(de Cosmin Olteanu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cata15
cata15  •  22 Ianuarie 2019, 07:26

Acesta a prins doar zece partide în tricoul "cormoranilor"... Jurnalism tata! a avut daum dreptate cu impachetatul pestelui...

pain89
pain89  •  21 Ianuarie 2019, 19:02

departe de valoarea lui ozil

radu876
radu876  •  21 Ianuarie 2019, 18:12

martins nu e numar 10.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close