INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal în genunchi: 3-4 cu Blackburn » Auto-KO

Moment de acrobație oferit de Petrovici (stînga) și de
Moment de acrobație oferit de Petrovici (stînga) și de "tunarul" Gervinho. FOTO Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 20:31

Decăderea ”tunarilor” continuă. Song şi Koscielny au contribuit cu două autogoluri la eşecul echipei lor, iar arbitrii au închis ochii la o reuşită din ofsaid a gazdelor


Criza din acest debut de sezon a Arsenalului se prelungeşte periculos. Ieri, la Blackburn, "tunarii" au înregistrat al treilea eşec de la începutul campionatului, scor 3-4, şi cu o singură victorie în 5 etape au coborît şi mai adînc în subsolul clasamentului (locul 15).
Managerul Arsene Wenger a ajuns să fie sabotat de propriii jucători.

Song a egalat la doi pentru gazde împingînd balonul cu genunchiul în proprie poartă. Iar ceva mai tîrziu, Koscielny l-a imitat la o centrare nevinovată în careu. Şi s-a făcut 4-2 pentru Blackburn.

E adevărat, la eşecul Arsenalului a pus umărul inclusiv brigada de arbitri condusă de Andre Marriner. La golul de 3-2 al amfitrionilor, asistentul n-a sancţionat poziţia de ofsaid în care se afla Yakubu şi acesta a punctat fără să clipească.

Pe final, mai ales în cele 4 minute de prelungiri dictate de "central", "tunarii" şi-au făcut iar rău cu mîna lor. Unul după altul, Chamakh, Van Persie, Mertesacker şi Walcott au avut egalarea pe cap sau în bocanc. Dar parcă li s-a făcut milă de managerul adversarei, Steve Kean, presat de fani să plece, şi-au ratat.

24 de şuturi spre poarta adversă, dintre care 16 cadrate, a expediat Arsenal, faţă de 10 (5) ale gazdelor

MAN. UNITED - CHELSEA (azi, 18:00, DigiSport 2)

"Noi bătrîni? Dar Giggs şi Scholes?"
Andre Villas-Boas nu lasă nimic neplătit. Ca şi Jose Mourinho, fostul său profesor, managerul lui Chelsea i-a contrat imediat pe oficialii lui Manchester United, convinşi că albaştrii vor fi victime sigure, azi, pe Old Trafford (18:00, în direct la DigiSport 2), fiindcă "au o echipă bătrînă ce a pierdut mult din viteza şi mobilitatea de altădată". "Noi bătrîni? Ciudată afirmaţie cînd tu ai în lot un Giggs sau un Scholes. Numai săptămîna asta, Giggs a marcat un gol important pentru United, în Ligă, la Lisabona", a replicat tehnicianul portughez.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close