INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - LIVERPOOL

Arsenal - Liverpool 0-2 » „Cormoranii” sunt în „16-imile” Cupei după succesul de pe Emirates!

Arsenal - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Arsenal - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 20:25 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 20:34

Liverpool a învins-o pe Arsenal pe Emirates, 2-0, și s-a calificat în „16-imile” Cupei Angliei.

  • 32 de meciuri se dispută în turul 3 al Cupei, între 4 și 8 ianuarie.
Fotbalistul lui Dinamo, INCULPAT într-un dosar penal pentru vătămare corporală » Anchetă la club: „Lăsați-ne să investigăm”
DINAMO
Fotbalistul lui Dinamo, INCULPAT într-un dosar penal pentru vătămare corporală » Anchetă la club: „Lăsați-ne să investigăm”

În campionat, pe terenul lui Liverpool, cele două formații au remizat în urmă cu aproximativ două săptămâni, scor 1-1. În Cupa Angliei, cu „tunarii” gazde, trupa lui Jurgen Klopp s-a impus. 

„Tunarii” au început mai bine și au amenințat poarta lui Allison în startul partidei, lovind bara transversală în minutul 11 prin Martin Odegaard, dar oaspeții au echilibrat partida pe parcursul primei părți.

Dacă în minutul 15 raportul ocaziilor era 6:0 în favoarea lui Arsenal, finalul primei reprize s-a încheiat cu o bară a lui Liverpool, semnată de Trent Alexander-Arnold.

+6 FOTO

VIDEO. Liverpool a învins-o pe Arsenal în Cupa Angliei

În partea secundă, raportul șanselor de gol s-a inversat. Liverpool a fost mai periculoasă, a lovit bara transversală prin Diogo Jota în minutul 78, apoi a deschis scorul două minute mai târziu, când Jakub Kiwior a trimis mingea în propria-i poartă, în urma unei lovituri libere pe care a executat-o Alexander-Arnold.

Luis Diaz a stabilit scorul final în minutul 90+5, pe contraatac. Servit de Jota, columbianul a preluat și a șutat năprasnic, fără șanse pentru Ramsdale.

Scor final 0-2, iar Liverpool merge în „16-imile” Cupei Angliei, așteptând să-și afle următoarea adversară la tragerea la sorți programată luni, 8 ianuarie, la ora 21:50 în România.

FINAL » Arsenal - Liverpool 0-2

Arsenal - Liverpool, echipe de start:

ARSENAL (4-3-3): Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Rice, Jorginho, Odegaard - Saka, Nelson, Havertz
Rezerve: Raya - Cedric, Walters, Sousa, Smith Rowe, Nwaneri, Trossard, Martinelli, Nketiah
Antrenor: Mikel Arteta

LIVERPOOL (4-4-3): Aisson - Alexander Arnold, Konate, Quansah, Gomez - Jones, Mac Allister, Elliott - Gakpo, Nunez, L. Diaz
Rezerve: Kelleher - Jota, Granverberch, Clark, Chambers, Gordon, McConnell, Bradley, Nyoni
Antrenor: Jurgen Klopp

În cealaltă competiție eliminatorie din Anglia, Cupa Ligii Angliei, Liverpool s-a calificat în semifinale, unde o va înfrunta pe Fulham. Arsenal a fost eliminată din Cupa Ligii, după 1-3 cu West Ham.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mister la marea rivală de la Euro » Ratează turneul final?! Căpitanul Slovaciei va fi operat săptămâna viitoare după o gravă accidentare la gleznă!
EURO 2024
Mister la marea rivală de la Euro » Ratează turneul final?! Căpitanul Slovaciei va fi operat săptămâna viitoare după o gravă accidentare la gleznă!
Atac rasist la supergolgheterul pe care îl vor înfrunta „tricolorii” la Euro 2024 » A doua oară în trei luni când portretul său e distrus!
BELGIA
Atac rasist la supergolgheterul pe care îl vor înfrunta „tricolorii” la Euro 2024 » A doua oară în trei luni când portretul său e distrus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  08 Ianuarie 2024, 16:28

Arteta a ratat si al treilea obiectiv, dupa Cupa Ligii si Premier League! A ramas Liga Campionilor, dar cu forma foarte slaba a majoritatii jucatorilor (Nelson si Haverts au ratat si ei din situatii bune, iar Trossard nu mai are reusite din postura de rezerva) nu sanse de vreo semifinala! Nu numai jucatorii sunt vinovati, ci si managerul, care are idei fixe si proaste!

parpalache
parpalache  •  08 Ianuarie 2024, 09:43

Mikel Arteta trebuie sa faca transferuri!Bukayo Saka e terminat fizic-a ratat penibil din poziții clare-la fel ca in ultimele 5-6 meciuri și ca de obicei in repriza a doua, e doar la numar, pe teren lasându-l singur pe fundașul lateral de pe partea sa!Odegaard- nu iși mai revine dupa accidentarea care a suferit-o in urma cu câteva saptamâni-in orice caz in repriza a doua e terminat și culmea și lui Declan Rice-fotbalistul care a costat suta de milioane-au inceput sa i se gripeze motoarele!Și...nu are rezerve pe masura titularilor-spre deosebire de Jurgen Klopp- care pe final, a scos din...clop,pe cele doua rezerve-ambii doar niște tineri de 18 și de 20 de ani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează