INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

ARSENAL - MAN. UNITED 1-3 // Solskjær bate tot: „Nu-i mai căutați pe Pochettino și Zidane!”

FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 13:03

Manchester United a trecut de Arsenal în Cupa Angliei, scor 3-1. Seria pozitivă a trupei lui Solskjær nu se mai oprește, și foștii jucători ai lui Manchester cred că ”Ole e cel mai potrivit”.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la Manchester ca "Red Devils" să-l caute pe Zinedine Zidane și totuși să-l aibă atât de aproape. Pentru că Ole Gunnar Solskjær pare copia francezului la Real Madrid.

De când a preluat echipa, norvegianul câștigă tot. Opt meciuri, șase în Premier League, două în FA Cup, și tot atâtea victorii. Cu un golaveraj zdrobitor: 22 de goluri marcate, doar cinci primite!

A trezit echipa, i-a redat încrederea lui Pogba și l-a readus în joc și pe Alexis. Chilianul a marcat pentru United la întoarcerea pe "Emirates".
Pentru Phil Neville, 11 ani ani la Manchester, nimeni nu e mai bun acum ca Solskjær. "Nu-i mai căutați pe Pochettino și Zidane! Ole e cel mai potrivit. Dacă va continua să câștige, va primi acest job. El trebuie să rămână manager". 

"În anumite momente, Ole e necruțător. Așa era și ca jucător. Era antrenor și pe teren"Phil Neville, ex-Man. United

149 de secundeau trecut între primele două goluri ale lui Manchester pe "Emirates": Alexis (31), Lingard (33)

Vezi și: 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  27 Ianuarie 2019, 14:27

Un presedinte bun l-ar pastra...

1570947506526287
Mircea Truta  •  27 Ianuarie 2019, 09:39

Acest sir de victorii arata si cat de bun e Ole, dar si cat de slab a devenit Hose.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează