INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MANCHESTER CITY 0-3

Arsenal - Manchester City 0-3 // FOTO „Tunarii”, făcuți KO de Pep Guardiola » Campioana a rezolvat meciul în prima repriză

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 20:18

Arsenal - Manchester City 0-3 // City, campioana en-titre din Premier League, s-a impus categoric în deplasarea cu Arsenal, 3-0, reducând din diferența față de Leicester, ocupanta locului doi.  

Colapsul „tunarilor” s-a adâncit și mai mult după ciocnirea cu campioana en-titre din Premier League, o echipă cu un sezon mult sub așteptări. Azi, pe Emirates, City a adus însă aminte de mașinăria de fotbal din sezonul trecut, deschizând scorul după doar două minute, prin De Bruyne, care a finalizat spectaculos după o oasă a lui Gabriel Jesus.  

City și-a mărit avantajul în minutul 15, la capătul unei noi faze care a curs șnur. Sterling a apărut la finalizare, iar De Bruyne a jucat de această dată rolul servantului.  

Cu cinci minute înainte de pauză, scorul a luat proporții. Același De Bruyne a prins un șut plasat de la 17 metri, „cetățenii” reducându-i complet la tăcere pe „tunari”.  

Scorul nu s-a mai schimbat după pauză, iar City obține victoria de care avea nevoie pentru a reduce din diferența față de Leicester. La polul opus, Arsenal continuă sezonul de coșmar, formația pregătită acum de Fredrik Ljungberg fiind pe locul 9 în Premier.   

+6 FOTO
  • foto: Reuters, Guliver/Getty Images

Liverpool rămâne lider autoritar după această etapă. „Cormoranii” au 49 de puncte, cu 10 mai multe față de Leicester. Manchester City a acumulat 35 de puncte și ocupă ultima treaptă a podiumului.  

Vezi și: 

Pep Guardiola poate rezilia cu Manchester City! Clauza secretă a contractului prelungit până în 2021

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează