INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MAN. UNITED 2-0

Arsenal - Manchester United 2-0 // Eşec şi lovitură pentru Solskjær: „Pogba trebuie să se opereze!”

Articol de - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 11:35

Ole Gunnar Solskjær, managerul norvegian al lui Manchester United, a anunţat că Paul Pogba va mai lipsi o lună, din cauza accidentării la gleznă. Fără mijlocașul francez, United a suferit cu Arsenal, 0-2, şi i-a oferit lui Arteta primul succes pe banca „tunarilor”.

Man. United a păşit cu stângul în 2020, ratând şansa de a se apropia de locul patru. După ce legaseră două victorii, „diavolii roşii” au cedat miercuri la Londra, 0-2 cu Arsenal, şi au ajuns la 5 puncte de Chelsea. A fost un derby în care, mai mult ca niciodată, s-a simţit la mijloc absenţa lui Pogba. Abia revenit după patru luni şi folosit 70 de minute cu Watford şi Newcastle, francezul nu va juca deloc în ianuarie. Managerul Solskjær a anunţat că „Paul trebuie să se opereze! Testele medicale spun că nu este o problemă gravă la gleznă, dar e de rezolvat cât mai repede posibil. Ne descurcăm foarte greu la mijloc, mai ales că lipseşte şi McTominay”.

O manevră a lui Raiola?

Norvegianul a risipit zvonurile ce circulau în presă despre o strategie a lui Pogba şi a impresarului de a forţa un transfer în acest mercato prin refuzul de a mai juca pe Old Trafford, cerând încă o lună de pauză. Asta în condiţiile în care, sâmbătă, Paul a zburat în Franţa la un meci caritabil al fraţilor săi, Mathias şi Florentin, iar în timpul recuperării a fost văzut dansând la nunta lui Florentin şi jucând baschet, la Miami, cu Jimmy Butler.

Arteta şi-a pierdut glasul

De partea cealaltă, Mikel Arteta era fericit după primul triumf pe banca „tunarilor”, folosind toate gurile de foc Pépé, Özil, Aubameyang şi Lacazette: „Simt că au început să se bucure din nou de fotbal şi să înţeleagă ce vreau să jucăm. Mi-am pierdut vocea strigând la ei, dar îmi place să văd feţe zâmbitoare şi multă energie”. Pépé, cu primul gol şi centrarea din corner la a doua reuşită a lui Sokratis, au făcut diferenţa pe Emirates.

„Problema lui Pogba e Manchester, un club rupt de realitate, fără un proiect sportiv, în stare să ruineze chiar şi pe Maradona, Pelé ori Maldini. Paul are nevoie de o echipă de genul Juventusului de unde a plecat”
Mino Raiola, agent Pogba

1 victoriea reuşit Arsenal în acest campionat contra unui adversar din prima jumătate a topului, cea cu Man. United. Nu mai câştigase de la derbyul cu West Ham, pe 9 decembrie

610 minutea strâns Paul Pogba în opt partide jucate (şase ca integralist) în actualul sezon la Man. United

Citește și:

Jose Mourinho, supărat pe toată lumea: „Ndombele e mereu accidentat. Nu te poți baza pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nestramutat
nestramutat  •  02 Ianuarie 2020, 12:56

"Nu mai câştigase de la derbyul cu West Ham... " :))))))))))))))) Derby? Serios? Ziaristu' lu' peste...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează