INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsenal ar pregăti o ofertă colosală: 117 milioane de euro pentru un căpitan din Premier League

Declan Rice, căpitanul lui West Ham/ foto: Imago Images
Declan Rice, căpitanul lui West Ham/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 08:28 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 09:23

Arsenal ar pregăti o ofertă de 117 milioane de euro pentru Declan Rice (24 de ani), căpitanul lui West Ham.

Ar fi a doua ofertă a „tunarilor” pentru mijlocașul englez, după ce prima, în valoare de 93,5 milioane de euro, a fost refuzată de West Ham, potrivit Daily Mail. În plus, Arsenal oferise și un pachet de bonusuri în valoare de 13 milioane de euro, însă „ciocănarii” nu au fost de acord.

Italia, a cincea dramă într-o lună! Noul atacant al lui Real Madrid o duce pe Spania în finala Nations League cu un gol în minutul 89 »  Duel de 5 stele cu Croația pentru trofeu
SPANIA - ITALIA 2-1
Italia, a cincea dramă într-o lună! Noul atacant al lui Real Madrid o duce pe Spania în finala Nations League cu un gol în minutul 89 » Duel de 5 stele cu Croația pentru trofeu

Arsenal îl vrea cu orice preț pe Declan Rice

După primul refuz, Arsenal nu dă înapoi de la interesul pentru Rice. „Tunarii” ar vrea să dea 117 milioane de euro pe el, mai mult decât au plătit vreodată pe un alt fotbalist. Cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal este cel al lui Nicolas Pepe, adus pentru 80 de milioane de euro de la Lille, în 2019.

În cazul în care mutarea lui Declan la Arsenal se va realiza, internaționalul englez ar deveni titular imediat. El ar urma să îi ia locul în echipă lui Granit Xhaka, care s-ar fi înțeles deja cu Bayer Leverkusen din postura de jucător liber de contract, conform specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Englezii notează că Rice, ținta numărul 1 pentru Arsenal în acest mercato, ar fi dorit și de Manchester City, care ar pregăti o ofertă în culise. Căpitanul lui West Ham are șanse mari să plece în această vară, dorind să treacă la următorul nivel și să joace în Champions League.

80 de milioane de euroeste cota lui Rice, potrivit Transfermarkt.com

Rice ajungea în 2013 la academia lui West Ham de la Chelsea, iar în cariera de senior a jucat doar pentru „ciocănari”. A cucerit și un trofeu, chiar în acest sezon.

West Ham a câștigat Conference League, după 2-1 în finala cu Fiorentina.

41 de meciuria jucat Declan Rice în tricoul naționalei Angliei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Napoli a făcut anunțul: cine e noul antrenor al campioanei Italiei
NAPOLI
Napoli a făcut anunțul: cine e noul antrenor al campioanei Italiei
Scandal în Portugalia! Un oficial important al ligii lusitane era șeful unei rețele de trafic de persoane » O academie de fotbal, centrul în care erau aduși minorii!
PORTUGALIA
Scandal în Portugalia! Un oficial important al ligii lusitane era șeful unei rețele de trafic de persoane » O academie de fotbal, centrul în care erau aduși minorii!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close