INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal își ia atacant » Oferta uriașă pusă pe masă de londonezi pentru un talent de la Șahtior Donețk

Mudryk a reușit 10 goluri și 8 assisturi în camponat și Ligă în acest sezon +6   FOTO
Mudryk a reușit 10 goluri și 8 assisturi în camponat și Ligă în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 13:53 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 15:36

Arsenal, liderul din Premier League, e gata să achite 70 de milioane de euro plus bonusuri pentru noul star ucrainean Myhailo Mudryk (22 de ani). Chelsea a încercat să intre pe fir, dar s-a retras și l-a luat pe Joao Felix.

Arsenal insistă să aducă un atacant în acest mercato. După accidentarea lui Gabriel Jesus, Mikel Arteta a rămas descoperit, avându-l disponibil doar pe Gabriel Martinelli pentru un nivel de top. 

Liderul din Premier League a început de luna trecută negocierile cu Șahtior în încercarea de a-l transfera pe Myhailo Mudryk. Extrema stângă la echipa din Donețk era cotată de ucraineni la 100 de milioane de euro, dar pretențiile au mai scăzut între timp și înțelegerea e aproape după cum scrie Daily Mail.

„Tunarii” au făcut o ofertă nouă, cifrată la 70 de milioane plus bonusuri de performanță, și au promis că vor plăti 56,5 milioane de euro în avans.

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+2 FOTO

Mudryk o preferă pe Arsenal

Șahtior a negociat în paralel cu rivala Chelsea, directorul sportiv Dario Srna venind la Londra, numai că Mudryk își dorește să joace la Arsenal și „albaștrii” n-au vrut să supraliciteze la nivelul dorit de ucraineni. Contractul jucătorului de 22 de ani, abia împliniți, n-ar fi o problemă din moment ce el și-a ales destinația. 

Șahtior a refuzat primele două propuneri și ar trage de timp pentru a obține prețul dorit, tabloidele britanice susținând că Arsenal rămâne în pole-position penttru semnătura lui.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un cartonaș de 2,4 milioane de euro » Eliminarea lui Joao Felix o costă scump pe Chelsea

Misterul Vlad Chiricheș » De ce nu mai joacă la Cremonese căpitanul naționalei?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  13 Ianuarie 2023, 21:32
Postat de george022 pe 13 Ianuarie 2023, 18:12

Mai intelege careva ce inseamna 100 milioane de Euro? Cum sa coste atat un asemenea jucator? Probabil ca e donatie pentru razboiul din Ukraine

am vazut ceva pe youtube cu el. Are potential, daca e de clasa mondiala, daca face fata la nivel inalt, daca are continuitate...nu stiu

george022
george022  •  13 Ianuarie 2023, 18:12

Mai intelege careva ce inseamna 100 milioane de Euro? Cum sa coste atat un asemenea jucator? Probabil ca e donatie pentru razboiul din Ukraine

maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 17:14

Daca invata engleza, Oct. Popescu poate sa joace la Arsenal. Si e mult mai accesibil ca pret.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează