INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

ARSENAL - PALACE 2-2 // Probleme la Arsenal! Granit Xhaka, căpitanul echipei, şi-a înjurat fanii!

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 13:48

Mijlocaşul elveţian Granit Xhaka (27 de ani), care primise banderola „tunarilor” septembrie, i-a insultat pe suporterii londonezi care l-au fluierat în momentul înlocuirii din Arsenal - Crystal Palace 2-2. „A greşit enorm, voi vedea dacă rămâne căpitan”, a spus Emery.

Al doilea meci la rând fără succes pentru Arsenal în Premier League, 2-2 cu Crystal Palace, s-a lăsat şi cu un mare scandal. Protagonist a fost chiar noul căpitan al echipei. Granit Xhaka şi-a ieşit complet din minţi în minutul 61, când managerul Unai Emery l-a înlocuit cu Saka. Iritat şi pentru că oaspeţii egalaseră de la 0-2, mijlocaşul elveţian a intrat în conflict cu suporterii de pe „Emirates”. 

Le-a răspuns fluierăturilor astupându-şi urechile, i-a provocat apoi cerându-le să îl conteste mai tare, după care i-a insultat de pe margine „F*** off”! 

Ales prin vot secret 

Xhaka si-a aruncat tricoul şi banderola înainte de a fugi furios spre vestiare, antrenorul „tunarilor” nereuşind să-l tempereze cu niciun chip. 

„A greşit, a greşit enorm, dar voi discuta cu el când spiritele se vor calma. Voi vedea dacă mai rămâne căpitan la Arsenal”, explică tehncianul spaniol. De altfel, de când a fost desemnat oficial căpitanul londonezilor în septembrie, în urma votului secret al colegilor din vestiar propus de Emery, Granit a fost contestat vehement de o parte a fanilor şi de câteva legende ale clubului din capitala Angliei. 

11 golurişi 17 pase decisive a reuşit Granit Xhaka în 144 de meciuri jucate la Arsenal în toate competiţiile

VEZI ȘI:

AL-HILAL - AL NASR 1-2 // Răzvan Lucescu, prima înfrângere în campionat: „Eşec dureros, dar nu e timpul pentru acuzaţii. Aceşti jucători s-au calificat în finala Ligii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close