INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal reușește un record fabulos de Boxing Day » Nicio altă echipă din Premier League nu a realizat o asemenea performanță

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 27 decembrie 2016 10:37

Arsenal a câștigat cu scorul de 1-0 meciul de pe ”Emirates”, de Boxing Day, împotriva lui West Brom, în etapa a 18-a din Premier League. Victoria a consemnat un record absolut, al 21-lea meci all-time contra ”The Baggies”, în care ”tunarii” au marcat.

Echipa lui Arsene Wenger s-a impus greu în fața lui WBA, după golul lui Olivier Giroud, care a venit tocmai în minutul 86, după o pasă a lui Ozil.

Astfel, internaționalul francez are o revenire fulminantă în unsprezecele de start și reînnoadă șirul succeselor pentru Arsenal, după două înfrângeri consecutive, cu Everton și Manchester City.

Victoria, venită în finalul partidei cu West Brom, îi menține pe ”tunari” în Big Four, dar la o distanță destul de mare, de 9 puncte, de liderul Chelsea. Meciul a mai consemnat și un alt eveniment, a 100-a prezență a lui Ozil în Premier League.

Atacurile lui Arsenal au fost purtate de Alexis Sanchez, golgheterul echipei cu 12 goluri, Iwobi și Giroud. Francezul nu mai prinsese un loc de titular în echipa lui Arsene Wenger de la meciul din Champions League, contra lui Paris Saint-Germain disputat pe ”Emirates” pe 23 noiembrie.

Olivier Giroud s-a transferat la ”tunari” în anul 2012, iar de atunci el a evoluat în 146 de partide în Premier League, înscriind 61 de goluri. În acest sezon, el a jucat în 11 meciuri, marcând de 4 ori.

Pentru Arsenal urmează partida cu Crystal Palace de acasă, care se va desfășura chiar pe 1 ianuarie 2017. O victorie ar putea ajuta echipa lui Arsene Wenger să urce în clasament, profitând și de faptul că două dintre pretendentele la titlu, Liverpool și Manchester City se vor întâlni pe ”Anfield Road”, pe 31 decembrie.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează