INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal și-ar putea pierde un fotbalist de mare viitor: a intrat în atenția lui Real Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Robert PopaJURNALISPORT - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 22:14

Reiss Nelson, unul dintre cei mai promițători tineri de la academia lui Arsenal, este dorit de Real Madrid, anunță dailymail.co.uk.

Atacantul de 18 ani va rămâne liber de contract în vara lui 2019, iar echipa lui Arsene Wenger nu i-a făcut încă o ofertă de prelungire a înțelegerii, mai notează sursa citată. De acest lucru ar putea beneficia, însă, campioana Europei.

Nelson este descris drept un jucător rapid și abil, care a intrat în atenția mai multor echipe din Premier League, dar și din alte campionate europene. Acesta nu e singurul jucător pe care ”tunarii” riscă să-l piardă, pe listă aflându-se și vedetele Mesut Ozil și Alexis Sanchez. Ultimul este mai aproape ca niciodată de un transfer la Manchester United.

Reiss Nelson a ajuns în curtea lui Arsenal în 2007, pe când avea doar 9 ani. Anul trecut, pe 6 august, a debutat la prima echipă a ”tunarilor” într-un meci cu Chelsea, din FA Community Shield. Nelson a fost introdus în minutul 87, în locul lui Danny Welbeck. Partida a fost câștigată de trupa lui Wenger cu 4-1 la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar. FA Community Shield, echivalentul Supercupei în România, este primul trofeu din cariera lui Reiss.

Tânărul jucător a bifat alte șase meciuri în Europa League și încă trei în Cupa Ligii Angliei, însă nu a jucat și în actuala ediție din Premier League. A evoluat pentru selecționatele U-16 (un meci), U-17 (10 meciuri și 9 goluri), U-18 (3 meciuri și un gol) ale Angliei, iar în prezent este component al naționalei U-19, unde are 5 meciuri și un gol marcat.

sursa: dailymail.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close