INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - ARSENAL 3-3

Arsenal, subiect de glume! "Tunarii" au remizat cu West Ham într-un meci nebun, în care Carroll a reuşit un hattrick

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 16:27

West Ham şi Arsenal au terminat la egalitate, 3-3, într-un meci contând pentru etapa a 33-a din Premier League, după ce elevii lui Wenger au condus cu 2-0.

Mesut Ozil a deschis scorul pentru Arsenal, în minutul 18, pentru ca Alexis Sanchez să majoreze diferenţa cu zece minute înainte de pauză.

Andy Carroll a marcat de două ori până la pauză şi a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, pentru ca, după pauză, englezul să reuşească hattrick-ul şi să o aducă pe West Ham în avantaj.

Laurent Koscielny a salvat un punct pentru formaţia lui Wenger, care se află acum pe locul al treilea în Premier League, la zece puncte de liderul Leicester şi la trei de ocupanta locului doi, Tottenham. 

Hattrick-ul lui Andy Carroll, RUŞINEA LUI ARSENAL

Hattrick-ul lui Andy Carroll a fost reușit în decurs de doar opt minute, egalând recordul acestui sezon, deţinut de Aguero, iar reuşitele atacantului de 27 de ani au avut răsunet pe Twitter:

"Doar Arsenal îl poate face pe Andy Carroll să pară Lewandowski. Este cel mai tipic lucru pentru Arsenal pe care Arsenal l-a făcut vreodată!"

"Orice echipă care îl lasă pe Andy Carroll să înscrie un hattrick împotriva ei ar trebui să fie depunctată"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează