INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsene Wenger a amenințat ieri că pleacă din conferință » Atac la ziariști: ”Mă plictisiți!”

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 00:00

Managerul lui Arsenal s-a enervat cînd a fost readusă în discuție gafa portarului Ospina cu Olympiakos (2-3), în Ligă, și-a izbucnit cînd s-a făcut referire la o declarație a dușmanului Mourinho

Arsenal o întîlnește mîine pe Manchester United, dar la conferința de presă dinaintea derby-ului, jurnaliștii l-au chinuit pe managerul Wenger tot cu întrebări despre eșecul din Ligă în fața lui Olympiakos (2-3). Unul a vrut să știe dacă a fost o decizie proastă să-l titularizeze pe Ospina în locul lui Cech, știut fiind că goalkeeperul columbian a greșit la golul doi al grecilor. Replica nervoasă a lui Wenger: "Nu mai începeți cu aceeași istorie. Observ o lipsă de creativitate la voi, parcă v-ați urca în tren din mers. Sînteți foarte, foarte, foarte, foarte plictisitori".

Iar cînd același ziarist l-a adus în discuție pe dușmanul Mourinho, "credeți că are dreptate cînd susține că sînteți singurul manager din Premier care niciodată nu e sub presiune?", Wenger a izbucnit: "Opriți-vă cu povestea asta sau plec din conferință!".

"Dacă ați văzut meciul cu Olympiakos și continuați să susțineți că am pierdut din cauza lui Ospina, atunci înseamnă că nu știți fotbal deloc"
Arsene Wenger, manager Arsenal

"Dacă veniți cu întrebări interesante vă răspund. Și dacă vreți să știți cine va apăra cu United, Ospina sau Cech, veniți duminică la meci"
Arsene Wenger, manager Arsenal

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
rejeleblatist
rejeleblatist  •  03 Octombrie 2015, 09:45

GG3+ sa fie duminica argintare...poti sa si castigi cu 2-1 sa pierzi cu 2-1...oricum iar nu castigi nimica anul asta...a avut dreptate Mourinho..nu ai castigat o argintarie de 9 ani :)))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează