INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsene Wenger a refuzat un salariu de 8 milioane pe an de la Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2009 00:00

Managerul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a refuzat un contract de 40 de milioane de euro pe 5 ani oferit de reprezentanţii lui Real Madrid, potrivit publicaţiei britanice News of the World.

Tehnicianul francez în vârstă de 59 de ani a mai fost dorit pe banca tehnică a grupării blanco în mandatul preşedintelui Florentino Perez, cel care este favorit la alegerile prezidenţiale din această vară.  Publicaţia engleză notează că lui Wenger i s-a oferit un angajament valabil pe cinci ani, perioadă în care ar fi putut câştiga în jur de 40 de miloane de euro plus alte bonusuri în funcţie de rezultatele echipei în Liga Campionilor şi Primera Division.

În acelaşi timp, conducerea lui Arsenal, formaţie al cărei pachet majoritar de acţiuni a fost cumpărat recent de miliardarul american Stan Kroenke, încearcă să-l convingă pe antrenorul francez să semneze trei ani adiţionali de contract.

Wenger a preluat clubul londonez în 1996, iar sub mandatul său Arsenal a cucerit trei titluri în Premier League şi patru Cupe ale Angliei.

Altfel, Real Madrid a pierdut, sâmbătă, pe teren propiu, derby-ul cu FC Barcelona, scor 2-6, şi a rămas pe locul secund în clasament, la 7 puncte distanţă de gruparea catalană, când mai sunt de disputat 4 etape până la finele stagiunii.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  03 Mai 2009, 21:24

daca credeau ca il i-au pe Arsene Wenger is disperati rau Forza Barca

boostanelu_steaua
boostanelu_steaua  •  03 Mai 2009, 21:17

sa nu pleci de la Arsenal k te ia mama dreq, ramai acolo ... Forzza Steaua, Arsenal & Real Madrid

 •  03 Mai 2009, 20:49

N-are cum Arsene Wenger sa plece de la Arsenal pentru Real Madrid. Arsenal este casa lui. Ca orice antrenor adevarat, renunta la bani multi pentru o casa mai buna. Ar fi fost frumos pentru cei de la Real Madrid sa-l aiba antrenor pe Wenger, dar nu se poate. Hai Arsenal! Hai Real Madrid!Cele mai mari branduri din toate timpurile (nr. din 1900 si pana-n prezent) in lumea fotbalului in Premier League, respectiv Primera Division

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close