INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Arsene Wenger revine și se bate direct pentru Liga Campionilor » Mutarea e dată ca sigură: "E singurul nume mare disponibil pe piață"

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 13:20

Francezul Arsene Wenger (69 de ani) e cel pe care Bayern îl vrea pentru înlocuirea lui Niko Kovaci pe bancă.

Debarcarea lui Niko Kovaci după meciul cu Benfica, din Ligă, e practic decisă. Iar tabloidul Bild a dezvăluit și numele antrenorului favorit să-i ia locul pe bancă: Arsene Wenger.

"E singurul nume mare disponibil pe piață în acest moment, stăpânește germana și are experiență în relația cu vedetele din perioada Arsenal", sunt argumentele care, în opinia ziarului citat, vorbesc în favoarea francezului.

Wenger poate fi o țintă pentru orice club cu probleme din Europa și de aceea, Bild crede că bavarezii se vor grăbi să-l angajeze: "Șefii nu vor mai face prostia de a-l lăsa să le scape din mână, așa cum au pățit sezonul trecut cu alți antrenori de top. Atunci au avut de ales între Tuchel, Favre și Kovaci, dar s-au oprit asupra ultimului. Evident, a fost decizia cea mai proastă. 

Vezi și: Jose Mourinho scoate din minți legendele lui United: "După 3 ani și sute de milioane, el habar nu are care e primul 11"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  26 Noiembrie 2018, 15:22

Bild ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează