INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Arsene Wenger, ținta unui gigant din Turcia! Noul director sportiv vrea să-l aducă pe fostul manager al lui Arsenal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:51

Francezul Damien Comolli, director sportiv la Fenerbahce, a fost șapte ani alături de Arsene Wenger la Arsenal, între 1996 și 2003, iar acum îl poate aduce în Turcia. "Deja îmi lipsește fotbalul", spune tehnicianul în vârstă de 68 de ani

După 22 de ani, Arsene Wenger s-a despărțit de Arsenal. A suferit, dar a acceptat în cele din urmă. La 68 de ani, îi este însă aproape imposibil să stea departe de marea lui pasiune. "Deja îmi lipsește fotbalul", afirmă managerul francez. Care ar putea semna în curând cu un nou club. Unul la care puțini s-ar fi gândit. Fenerbahce.

La galben-albaștri s-a schimbat președintele după fix două decenii. Aziz Yıldırım a fost detronat de Ali Koç, 51 de ani, unul dintre cei mai bogați turci. Și acesta îl vrea pe Wenger antrenor.

Încercând să-l convingă pe francez, Koç i-a numit un compatriot director sportiv. Damien Comolli, care a lucrat 7 ani cu Wenger la Arsenal, între 1996 și 2003, a fost adus la Fener tocmai pentru a-l atrage și pe Arsene la Istanbul. Wenger e deja în Turcia. Deocamdată, doar în vacanță, la Bodrum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează