INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Artă pentru datorii » O echipă și-a plătit restanțele la Fisc prin tablouri desenate de Picasso și Bruegel

+2   FOTO
"Portretul unui toreador", semnat Picasso și evaluat la 5 milioane euro

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Getafe, echipa lui Paul Anton, a plătit Fiscului o restanță de 18,1 milioane euro cu 6 tablouri de Picasso, Rubens, Van Dyck, Bruegel și Van Huysum.

Getafe a scăpat de retrogradarea pe motive financiare cu "multă artă". Fosta echipă a lui Contra și Marica și actuala a lui Paul Anton n-a găsit altă soluție pentru a-și lichida restanța la Fisc decât cedarea a șase tablouri semnate de pictori celebri.

Printre care: "Portretul unui toreador" ( Picasso), "Portretul unui bărbat în armură" (Rubens), "Toamna sau masacrul" (Jan Bruegel cel Bătrân) și "Madonna și Pruncul cu Sfânta Ana" (Van Dyck). În total, opere evaluate la 18,1 milioane de euro!

Deși inițial respinsese oferta clubului pentru plata datoriei din 2013, Fiscul a acceptat. "Nu aveam lichidități, băncile nu ne împrumutau, Liga ne amenința cu retrogradarea. Toți procedează așa", a explicat președintele Angel Torres. Picturile aparțineau unui colecționar catalan, care le-a vândut lui Getafe.

2.300.000 €e datoria lichidată, în decembrie 2015, de Sporting Gijon cu diferite opere de artă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close