INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - ARSENAL 3-1

Arteta: „Sunt dezamăgit de mine însumi”. Declan Rice și Arsenal, luați peste picior de fanii lui West Ham

Mikel Arteta/ foto imago Images
Mikel Arteta/ foto imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 10:42 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 12:14

Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, a luat asupra sa eliminarea din Cupa Ligii Angliei, după 1-3 cu West Ham: „Este responsabilitatea mea”. Fostului mijlocaș al „ciocănarilor”, Declan Rice, suporterii lui West Ham i-au scandat „Trebuia să te fi transfera la un club mare!”.

Mikel Arteta a făcut 6 modificări în primul unsprezece al lui Arsenal, pentru meciul din Cupa Ligii Angliei (Carabao Cup) cu West Ham. Chiar și pe Declan Rice, mijlocașul cumpărat de la „ciocănari" cu 110 milioane de euro, în vară, l-a așezat lângă el, pe bancă. Și "tunarii" au fost eliminați fără drept de apel: 1-3.

Mikel Arteta: „Am vrut să jucăm altfel decât de obicei”

La final, managerul lui Arsenal a luat toată vina asupra sa: „Sunt dezamăgit de mine însumi. Foarte dezamăgit. E responsabilitatea mea. Am vrut să jucăm altfel decât de obicei și n-am fost în stare să o facem.

De fiecare dată când pierdem durerea este acolo. Acum, trebuie să ne folosim de această durere și de înfrângere pentru a pregăti cât mai bine meciul de sâmbătă, cu Newcastle United".

În minutul 60 era 3-0 pentru West Ham

Arteta crede că lucrurile au luat o întorsătură nefericită „din cauza primului gol primit”. Atunci când Ben White a reluat în proprie poartă, cu capul, balonul expediat în careul „tunarilor” de Bowen, din corner. Kudus a dublat avantajul lui West Ham la puțin timp după pauză (50), iar Bowen a făcut 3-0 după o oră de joc (60).

Arsenal și Declan Rice luați peste picior

Oaspeții au reușit să spargă gheața abia în prelungiri (90Ă6), prin Odegaard. Mult prea târziu. Introdus în minutul 57, Declan Rice a fost luat peste picior de foștii săi fani. „Trebuia să te fi transferat și tu la un club mare”, i-au scandat suporterii lui West Ham.

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Și accidentat, și jefuit! » Ce a pățit fundașul englez de la AS Roma

Olimpiu Moruțan, gol pentru Ankaragucu și calificare în Cupa Turciei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează