INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Arturo Vidal vrea să plece de la Barcelona » Transferul lui Frenkie de Jong a fost decisiv pentru chilian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 21:56

Arturo Vidal (32 de ani) vrea să plece de la Barcelona. Mijlocașul chilian a luat decizia odată cu transferul olandezului Frenkie de Jong de la Ajax.

Barcelona l-a transferat pe De Jong de la Ajax și îi promite un post de titular. Vidal, prezent la Copa America cu naționala statului Chile, e conștient că șansele lui de a prinde minute sunt din ce în ce mai mici, având o concurență aprigă cu Sergio Busquets, Ivan Rakitic și Arhur.

Pe adresa clubului catalan au sosit deja mai multe oferte pentru „băiatul rău” de la mijlocul terenului. Printre ele se numără și unele din China, zonă pe care ar prefera-o sud-americanul, conform celor de la Mundo Deportivo.

2021este anul în care contractul lui Arturo Vidal cu Barcelona expiră

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Chirilă a explicat la GSP Live de ce Messi nu dă randament la naționala Argentinei și de ce Ibrahimovic nu s-a acomodat la Barcelona: „Repet un lucru indubitabil”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează