INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Asta ar fi surpriza anului în fotbalul mondial! Christoph Daum, printre favoriții pentru banca unui GIGANT al Europei: peste Wenger sau Van Gaal

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 20:07

Dat afară de la naționala României din cauza rezultatelor slabe, Christoph Daum (64 de ani) poate da lovitura carierei. Antrenorul neamț este printre favoriți pentru preluarea postului de tehnician al lui Bayern Munchen.

Jupp Heynckes e doar interimar, așa că la finalul sezonului va pleca de la Bayern. Jurnaliștii de la Bild au realizat un sondaj în care au votat aproximativ 80.000 de oameni.

Surpriză, numele fostului selecționer al României se află printre primele. Ba chiar al doilea, fiind depășit doar de Niko Kovac, actualul tehnician al celor de la Eintracht Frankfurt.

Daum a adunat 17% dintre voturi, în timp ce croatul are 19%. Surprinzător, Wenger, Van Gaal, Jardim, Unai Emery și Pochettino se află sub Daum!

sondaj bild

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
maxp
maxp  •  27 Martie 2018, 11:21
Postat de dinamo100 pe 26 Martie 2018, 20:55

Sansele ca Daum sa fie instalat la Bayern sunt mici, insa a spune ca Daum este un antrenor slab pt ca nu a obtinut rezultate cu un lot format din jucatori care freaca banca de rezerve de indata ce ajung in alt campionat decat cel al Romaniei, este o tampenie marca Ioanitoaia & GSP!

Serios? Da' oare cand joci impotriva Armeniei si nu legi 2 pase, stau si ma intreb, or avea aia ceva titulari prin campionatele mari? Hai sa nu le mai luam apararea selectionerilor, in ultima vreme toti au fost slabi, inclusiv cel de acum. Nu au avut rezultate cu echipe mici, oricum e cea mai mica problema, nu jucam nimic contra nimanui, nu e vorba ca nu ai rezultate, ca nu li se cere sa castige trofee.

magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2018, 09:37

Piturca a fost un antrenor bun pentru echipa nationala unde a avut rezultate si ne-a calificat la campionate Europene si la U21 si la seniori...ce haz n-ai...

t0ni
t0ni  •  27 Martie 2018, 02:20

Mai bine il iau pe "nea Piti" ori pe "generalul rugaciune"? :-)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează