INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Asta chiar îl va înfuria pe Cristiano Ronaldo » Bale este oficial cel mai scump jucător! Suma record plătită de Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 17:49

Deși Real Madrid a susținut că transferul lui Bale a costat 91 de milioane de euro, presa internațională anunță că mutarea a este cea mai scumpă din istorie.

Pentru a-l aduce pe Gareth Bale de la Tottenham, madrilenii au plătit în total 100.759.417 de euro, în mai multe tranșe, ultima urmînd a fi achitată pe 24 iulie 2016.

Conducerea clubului Real Madrid a ținut ascusă suma de transfer al lui Bale, pentru a nu se afla că galezul a costat mai mult decît colegul său, Cristiano Ronaldo, adus pentru 96 de milioane de euro, de la Manchester United, în 2009, și că el este de fapt cel mai scump transfer din istorie.

Real a ales să plătească suma în patru tranșe a cîte 24.935.895 de euro. Prima plată a fost făcuă la zece zile după transfer, a doua pe 24 iulie 2014, a treia pe 24 iulie 2015, iar ultima va fi pe 24 iulie 2016.

Pe lîngă suma de 99.743.542, Tottenham va primi și 1.015.875 de euro, clauză de solidaritate, potrivit presei din Anglia.

"Trebuie făcută o anchetă, pentru că este revoltător. Real Madrid este un club extrem de atent la imagine și chiar a cerut să nu se afle cît a costat Bale. Este un record mondial, dar lui Cristiano Ronaldo nu îi va plăcea să vadă că cineva a fost mai scump decît el" Jonathan Norcroft, impresarul lui Bale, potrivit presei din Anglia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează