INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Asta se întâmplă când îl enervezi pe Ibra! Suedezul și-a ridiculizat un adversar: "Am mai multe goluri decât are el meciuri"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 09:34

Zlatan Ibrahimovic, starul celor de la Los Angeles Galaxy, a reușit duminică al 500-lea gol al carierei, în înfrângerea echipei sale cu Toronto FC, 3-5.

Suedezul de 36 de ani a intrat în timpul partidei în conflict cu un adversar, americanul Michael Bradley, 31 de ani, jucător cu 140 de selecții în naționala Statelor Unite. După meci, Ibra l-a pus la zid și în presă pe cel care a îndrăznit să-l contreze pe teren:

"El crede că este un filosof al fotbalului. Eu am mai multe goluri marcate decât are el meciuri jucate. Ar trebui să urmeze regulile mele", a declarat Ibra în presa internațională. 

Cu această reușită,  Zlatan Ibrahimovic a devenit doar al treilea jucător în activitate care marchează 500 de goluri, după Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

GOLURI IBRAHIMOVIC:

Naționala Suediei: 62
Malmo FF: 18
Ajax: 48
Juventus: 26
Inter: 66
Barcelona: 22
AC Milan: 56
PSG: 156
Manchester United: 29
LA Galaxy: 17

Vezi și:  VIDEO Paul Pogba a cucerit internetul cu tentativa de a marca în stilul lui Zlatan Ibrahimovic: "Așa se întâmplă când îi urmărești prea mult pe Jackie Chan, Jet Li și Bruce Lee" :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează