INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Două cluburi rivale din Anglia, unite de o crimă înfiorătoare: copil de 6 ani ucis de mama vitregă, la îndemnul tatălui lui! Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional

Arthur Labinjo-Hughes, 6 ani, din Marea Britanie, a fost omorât de tatăl său și de iubita acestuia
Arthur Labinjo-Hughes, 6 ani, din Marea Britanie, a fost omorât de tatăl său și de iubita acestuia

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 19:31 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 10:45

Arthur Labinjo-Hughes, 6 ani, din Marea Britanie, a fost omorât de tatăl său și de iubita acestuia.

Thomas Hughes, 29 de ani, și partenera lui, Emma Tustin, 32 de ani, au fost judecați și condamnați pentru moartea băiatului, care fusese abuzat mai mult timp prin otrăvire, înfometare și agresiuni fizice.

Femeia a primit 29 de ani de închisoare, iar tatăl băiatului 21.

„Unul dintre cele mai răscolitoare cazuri pe care le-am avut vreodată. Tratamentul inuman la care a fost supus Arthur a fost o decizie deliberată”, a spus judecătorul Mark Wall.

Copilul a suferit o leziune cerebrală fatală pe 16 iunie 2020. Fusese rănit de partenera tatălui său, care l-a zgâlțâit și l-a dat cu capul de perete de mai multe ori. Femeia de 32 de ani a făcut apoi poze copilului inconștient și le-a trimis tatălui acestuia. La 12 minute a chemat salvarea, mințindu-i pe medici că Arthur a căzut și s-a lovit singur.

La proces, Tustin a susținut inițial că Arthur s-a aruncat singur pe scări, deși dovezile arătau că era atât de înfometat încât nu mai putea sta în picioare. Hughes a încurajat-o pe iubita lui să-i omoare copilul, trimițându-i inclusiv un mesaj text: „Termină cu el”.

Două cluburi rivale din Anglia, unite de o crimă înfiorătoare: copil de 6 ani ucis de mama vitregă, la îndemnul tatălui lui! Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional
Emma Tustin, 32 de ani, și Thomas Hughes, 29 de ani

Autopsia a relevat peste 130 de răni pe corpul micuțului, care fusese bătut în repetate rânduri.

Tustin a admis într-un final fapta și a spus că l-a agresat și l-a abuzat pe copil, izolându-l în casă și făcându-l să stea în picioare 14 ore, pe hol.

Mama naturală a copilului, Olivia Labinjo-Halcrow, pierduse custodia în 2019, după ce își omorâse iubitul. Din această cauză, Arthur locuia doar cu tatăl său și partenera acestuia.

Rivalele se unesc pentru Arthur

Arthur era fan al echipei de fotbal Birmingham City, iar clubul respectiv și rivala din oraș, Aston Villa, vor ține momente de reculegere în memoria sa. „Aston Villa îl va comemora pe Arthur Labinjo-Hughes cu aplauze timp de 6 minute duminică, pe Villa Park. Toată lumea de la club e profund întristată de soarta lui sfâșietoare. Gândurile noastre sunt alături de cei afectați de această tragedie. Odihnește-te în pace, Arthur”, a scris clubul englez, alături de o imagine cu Arthur în tricoul lui Birmingham City.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează